mustela

Ce am simțit când am aflat că sunt însărcinată? – Concurs Mustela

Mustela m-a provocat să vorbesc într-un video despre primele emoții pe care le-am simțit atunci când am aflat că sunt însărcinată. O campanie atât de dragă sufletului meu, în care am vorbit cu emoție în suflet și în glas despre ziua în care am aflat de Frida Harriet – 7 septembrie 2020. O sarcină neplanificată, dar care a adus atât de multă bucurie atât pentru mine cât și pentru familia mea.

În luna martie Mustela aduce în fața voastra povești minunate de sarcină. A pregătit un mic concurs și vă invită să vă spuneți povestea până pe 8 martie. Astfel dacă răspundeți pe pagina lor de Facebook sau pe Instagram la întrebarea „Care a fost cea mai mare provocare întâmpinată înainte de a rămâne însărcinată sau în sarcină?” puteți câștiga un premiu oferit în mod aleatoriu.

Am povestit pe larg în acest vlog despre momentul în care am aflat că sunt însărcinată și provocările pe care le-am întâmpinat înainte de a rămâne însărcinată.

Ce produse de la Mustela folosesc?

Am ales în perioada sarcinii să folosesc zilnic produsele Mustela și anume Crema Antivergeturi și Uleiul Antivergeturi, iar pentru vergeturile deja apărute Ser Antivergeturi. Însă o recenzie corectă despre aceste produse o să pot face după naștere, când o să văd cum arată pielea mea după ce aproape 9 luni am folosit atât aceste produse, cât și uleiurile de cocos, migdale și struguri.

Acum pot spune că îmi place foarte mult crema antivergeturi ca textură, intră foarte repede în piele, are un miros plăcut și mă pot îmbrăca imediat după aplicare. Iar un alt aspect care îmi place este că îmi calmează pielea. Mai sunt momente în care am o senzație de furnicături mai ales în părțile laterale, aplic puțină apă termală și imediat vin și cu crema. Momentan am 31 de săptămâni și termin cel de-al doilea tub de cremă – cred că trei tuburi pentru cele 9 luni sunt suficiente. O aplic dimineața și seară, uneori și în timpul zilei când, așa cum am menționat, mai am senzația de mâncărime.

Foarte fain și uleiul antivergeturi – vreau să zic că aplic din plin și nu mă zgârcesc, fapt pentru care acest tip de produs îl consum destul de repede. Îl aplic doar seara, chiar dacă se absoarbe rapid în piele și îl pot aplica și dimineața, prefer să îl folosesc imediat după ce fac duș. Astfel, în fiecare seară îl aplic prin masaj pe pielea ușor umedă până se absoarbe, după vin cu crema antivergeturi.

Dar încă două luni și o să scriu dacă recomand sau nu aceste produse din gama Maternitate. Tot atunci o să vină rândul și produselor de îngrijire pentru bebeluși. Apreciez că Mustela oferă produse de îngrijire pentru bebeluși și copii, specifice pentru fiecare tip de piele: cu tendință atopică, normală, uscată și sensibilă. Totodată în portofoliu lor găsim atât produse de protecție solară SPF 50+, îngrijire după expunerea la soare, dar și îngrijire specifică.

Mustela – Maternitate

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish