bonprix comanda

Comanda Bonprix – cât durează comanda, livrare gratuită, mărimi, retur

În 2017 am scris acest articol despre prima comandă de la Bonprix cu sfaturi și recomandări – o postare destul de accesată în tot acest timp. Recent am făcut o comandă la ei, iar la 4 ani distanță văd util un update, în care să punctez diferențe între comanda de atunci și de acum urmând aceeași structură. După care am scris acest articol, în care am postat ce outfit mi-am construit cu produsele alese de la Bonprix. Trebuie să recunosc că m-a cuprins o nostalgie când am revăzut fotografiile din aceea perioadă.

În toată această poveste, un lucru este cert: stilul meu a rămas același – subiect pe care îl abordez într-un alt articol.

Înainte de toate, pentru cine nu cunoaște, Bonprix este un magazin online (doar expediere) care cuprinde îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, copii și bărbați. Totodată, am observat că au adăugat și produse textile și accesorii pentru casă. După 4 ani, Bonprix unde intru deseori să caut anumite produse sau să văd noutațile.

Comandă Bonprix – Sfaturi & Recomandări
  • Mărcile Bonprix au rămas aceleași pe care le cunoșteam eu: bpc, BodyFlirt, Rainbow sau Jhon Baner și pe care le-am menționat și acum 4 ani.

  • Livrare Bonprix și timpul de așteptare: nici aici nu sunt schimbări, dar speram să fie. Livrarea durează. După ce am plasat comanda, am avut de așteptat câteva zile pentru a ajunge la mine. Am pus comanda luni și a ajuns vineri. Așa cum specifică și ei pe site: expedierea se efectuează în termen de 2-5 zile lucrătoare din momentul primirii comenzii. Acest detaliu, într-adevăr, poate fi un criteriu pe baza căruia să te îndrepți către a comanda de la un alt magazin cu timp de livrare mai scurt. Pachetul a venit ambalat foarte bine, nu am avut probleme să îmi lipsească vreun produs. Astfel că, din acest punct de vedere nu am nimic de precizat, totul a fost în regulă.

  • Mărimea produselor: și acesta a rămas un subiect care nu s-a schimbat în tot acest timp. Astfel că, încă există posibilitatea să nu alegi întocmai mărimea potrivită, deoarece poate să difere. Pe lângă tabelul de mărimi, atunci când mi-am ales produsele, m-am uitat dacă au recenzii de la clienți. Foarte utile recenziile când vine vorba de mai multe informații legate de produs: mărimi, material, calitate. Nu este chiar o regulă, dar în ceea privește îmbrăcămintea la femei, de multe ori am văzut recomandat de clienți ideea de a alege un produs cu o mărime mai mică. Sfatul meu este să consultați cu atenție tabelul de mărimi, să citiți compoziția materialelor și să luați în calcul și părerea clienților din recenzii. Nu aș vrea să vă recomand clar să alegeți o mărime mai mică, pentru că structura poate să difere, la fel și conformația clienților – dar să fie un aspect pe care să îl aveți în vedere.
  • Calitatea produselor: Bonprix este printre puținele magazine online cu produse a căror calitate nu lasă de dorit. Țin foarte mult la acest detaliu, dacă primeam produse cu materiale de proastă calitate, care se rupeau după o purtare sau cusături strâmbe, cu siguranță nu recomandam acest magazin. Încă port această vesta care arată în continuare foarte bine. Nu s-a degradat, chiar și dacă am avut perioade în care o purtam aproape în fiecare zi. La spălat s-a comportat foarte bine, culoarea a rămas la fel.
  • Gama de produse: la Bonprix, în continuare găsim o categorie diversă de produse și un număr foarte mare de articole. Am petrecut destul de mult timp pe aplicație și mi-am făcut o idee despre produse. Sunt sigură că oricine, indiferent de stilul vestimentar, poate să își găsească articole potrivite. Unele produse poate nu sunt în trend și pe care le regăsim în vitrina magazinelor din mall, dar sigur pot satisface alte gusturi.

  • Prețuri: există un echilibru între calitate și preț. Astfel că, prețul produselor Bonprix, din punctul meu de vedere, este justificat. Magazinul nu are prețuri exagerate, consider că sunt potrivite, iar cu un buget modic îți poți cumpăra o ținută compusă din 3 elemente.

  • Reduceri și promoții: Periodic Bonprix oferă clienților diferite reduceri și promoții precum 20 lei reducere dacă te abonezi la newsletter, 10% dacă faci parte din Clubul Bonprix și livrare gratuită la comenzi mai mari de 99 lei. Aici sunt adăugate produsele care intră la reducere și chiar vă sfătuiesc să le urmăriți. Spre exemplu, mi-am adăugat recent o geantă care costa 99 de lei, nu am dat comanda în ziua respectivă. Urmând ca după câteva zile să intre la reducere la prețul de 79 lei.

  • Costuri livrare: În cazul în care comanda este mai mică de 99 lei nu se poate beneficia de livrare gratuită – dacă alegeți plata cu card de credit costul expedierii este de 14.90 Lei. Iar dacă alegeți plata în numerar, ramburs la ridicarea coletului, costul expedierii este de 19.90 Lei

  • Returul produselor: În cazul meu nu a fost nevoie să returnez vreun produs, însă, fiind foarte des întâlnit aspectul legat de mărimi, cred că mulți clienți Bonprix au nevoie de acest serviciu și implicit o serie de întrebări. Cel mai bine este să intrați aici și să citiți informații legate de retur. Sunt sigură că e un magazin serios și consider că nu trebuie să vă faceți griji privind restituirea banilor sau alte detalii legate de acest aspect.

Rochie Bonprix

Revin la mărimi: În ceea ce mă privește, eu mi-am ales o rochie mărimea 36-38. Înainte să rămân însărcinată purtam mărimea 36, dar erau și haine la care alegeam mărimea 38. În acest caz am ales rochia să se încadreze exact în ceea ce purtam înainte, ca să fiu sigură că va fi potrivită și cu burta de gravidă. Chiar dacă din fotografii părea că este destul de largă în zona burții, iar la material era specificat că are 5% elastan (deci ușor elastică) – am mers pe această mărime. În final, când a ajuns comanda, nu a fost o alegere greșită. Da, puteam să aleg fără probleme o mărime mai mică, țin să cred că mi-ar fi venit fixă, dar după naștere, când o să pierd atât burta cât și câteva kilograme – cel mai probabil o să îmi vină o idee largă. În schimb a fost nevoie să o duc la croitorie pentru a fi scurtată. Revin cu mai multe detalii despre această rochie în următorul articol pe care o să îl scriu despre Bonprix, în care o să vorbesc pe larg despre outfitul pe care l-am ales și părerea mea despre produse.

După 4 ani părerea mea despre Bonprix a rămas aceiași. Totodată, așa cum am menționat, nu sunt mari schimbări, doar că au adăugat categorii noi de produse pe site și aplicația lor care face mult mai accesibile cumpărăturile de la ei.

Pe Instagram am postat deja fotografii cu două dintre produsele Bonprix și așa cum am menționat anterior, pe larg despre ele o să scriu într-un articol viitor. Dacă ai întrebări legate de acest subiect, îmi poți scrie în secțiunea de comentarii.

*Articolul face parte din #bonprixbloggers, dar campania nu influențează corectitudinea informaților prezentate.

Related Post

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish