Alegerea unui cort de joacă pentru copii | Imagicbebe

De când o avem pe Frida, punem foarte mare accent pe calitatea timpului și activitățile pe care le desfășurăm alături de ea. De altfel, încercăm să îi oferim lucruri care să îi stârnească cât mai mult curiozitatea. Pornind de la acest aspect, am ales câteva produse de la magazinul Imagicbebe, precum un cort de joacă despre care vreau să povestim mai multe.

Să facem cunoștință: Imagicbebe

Imagicbebe este un magazin destinat celor mici, cu o selecție de produse de la cele mai populare și apreciate branduri. Imagicbebe s-a lansat din dorința de a oferi copiiilor produse de calitate, din ingrediente bio și organice, din materiale prietenoase cu mediul, care să ofere și să contribuie la bunăstarea celor mici. Și nu doar atât! La ei găsim și produse potrivite chiar și pentru mămici: genți maternitate sau produse de îngrijire. Recomandarea mea vine chiar și dacă sunteți în căutarea unui cadou potrivit pentru o aniversare sau sărbători.

La Imagicbebe găsim produse ideale pentru cei mici, o varietate de articole atent alese precum: decorațiuni pentru camera copiilor, jucării educative, de lemn, pluș sau exterior, produse cosmetice de îngrijire, accesorii pentru dentiție, sisteme port bebe, produse necesare pentru diversificare sau potrivite pentru somnul copiilor.

De ce sa alegi un cort pentru copilul tău?

De când eram gravidă, admiram pe Pinterest camere pentru copii. In designul lor vesel, mereu era încadrat și un cort. Chiar de pe atunci mă gândeam la el ca fiind un must have, ideal pentru orice copil. Corturile au devenit de departe foarte populare în ultimii ani și preferate de copiii noștri.

Când eram copil, mereu improvizam din cearsafuri prinse de mobilă și clanța ușii de la dormitor, îmi imaginam ca sunt într-o pădure și stau în cort. Îmi făcea plăcere să îmi petrec timpul acolo. Probabil că și voi aveați astfel de activități. Uite, 20 de ani mai târziu, am ales un cort pentru copilul meu unde își poate da frâu liber imaginației și poveștilor.

Noi vrem să îi încurajăm Fridei spiritul creativ, imaginația și joaca independentă, motiv pentru care dorim să o îndrumăm prin toate modalitățile posibile. Despre importanța jocului în primii ani de viață am vorbit în multe rânduri pe blog în ultimul an, la fel cum este și implicarea noastră ca părinți. În acest sens, am ales un cort pentru joaca foarte frumos și de calitate de la Imagicbebe, o nouă căsuță pentru puiul nostru. Sau un nou castel! Rămâne să aflăm mai târziu toate poveștile care vor avea loc. Legat de noul nostru cort Creacoton, chiar dacă nu avem un spațiu foarte mare de joacă pentru Frida în acest moment, arată foarte bine și se potrivește decorului. Atunci când nu se joacă în el, îl strângem în câteva secunde și îl depozităm astfel încât nu ocupă deloc mult spațiu. Frida este în perioda în care descoperă și e tare curioasă, iar pentru ea cortul este un loc în care mereu găsește ceva nou. Alături de Pluto! Pentru micuțul nostru blânos, cortul a devenit chiar un spațiu de relaxare, asta până Frida îl găsește și îi strică somnul.

Cort de joacă: cadoul perfect pentru copii

Dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru un copil, fie fată sau băiat, un astfel de cort poate fi o super alegere! O astfel de surpriză sigur o să aducă zâmbetul pe buze și multe amintiri frumoase! Mai ales că se poate bucura de el mulți ani fără să se plictisească. Pe lângă rolul jocului, poate fi folosit mai târziu dd copiii mai mari ca zona unde se pot retrage, să se relaxeze sau să citească.

Cortul este perfect și pentru exterior: fie pentru joacă sau o petrecere în aer liber. În weekend-uri vrem să îl luăm la bunici și să o lăsăm să se joace în grădină, mai ales ca acum este plăcut afară.

Există diverse variante de corturi, în mărimi, forme, culori diferite sau preferințele copilului. Ne-a plăcut mult acest cort, mai ales după ce l-am văzut instalat în locul de joacă al Fridei. Era piesa care lipsea și s-a potrivit foarte bine în decor. Nu am vrut nici să aglomerăm foarte mult camera și spațiul ei, motiv pentru care mărimea sa este perfectă.

De ce am ales cortul Creacoton de la Imagicbebe?

  • Calitatea: Motivul pentru care am ales acest cort a fost calitatea. Ne-am dorit să luăm un cort cât mai rezistent, care să aibă o viață lungă, pentru ca Frida să se bucure de el mulți ani de acum înainte. La fel și recomandarea mea este să alegeți un model cât mai rezistent și fabricat din materiale cât mai bune. Cortul Creacoton este confecționat din bumbac certificat Oeko-tex și pin netratat.
  • Mărimea: De altfel, să vă uitați și la mărime, mai ales dacă stați la apartament, să aibă suficient loc și să nu vă încurce. Noi am vrut ceva nu foarte mare, iar acesta are mărimea perfectă.
  • Designul: Ne-am dorit un cort care să aibă un imprimeu cât mai puțin încărcat, fără prea multe detalii decorative și în culori plăcute. După ce l-am montant, am adăugat noi câteva detalii, precum ghirlande luminoase. Am mers pe culoarea roz, rar alegem această nuanță, dar chiar ne place. Este vesel, plăcut, plin de viață și care se încadrează frumos în cameră.
  • Practic și ușor de asamblat: O altă recomandare este să fie cât mai ușor de strâns, pentru a fi mutat repede poate dintr-o cameră în altă sau dus în exterior. Al nostru este ca o umbrelă, imediat se montează și se demontează. Nu este nevoie de strâns șuruburi.
  • Idei nelimitate de joacă: fie că urmăriti modul de educație tip Montessori, Waldorf sau alte forme, sunt sigură că un astfel de spațiu pentru joaca copiilor are doar beneficii în dezvoltarea lor.
  • Diverse activități: Copiii le pot folosi în cadrul jocurilor de rol, momentului de relaxare sau citit.
  • Ușor de curățat: În cazul în care o să fie nevoie ca materialul să fie spălat, asta se poate face fără probleme. Partea textilă se poate scoate foarte ușor.

Cine se află în cort? Și patru balerine pe care le găsiți la imagicbebe, de la brandul danez Magni ApS: Helena, Emma, Freya și Sif. O colecție de păpuși din țesătură minunate, plăcute la atingere și potrivite pentru mânuțele Fridei.

Vă invit să urmăriți și pagina de Instagram a celor de la Imagicbebe. Intrați și pe site-ul lor, imagicbebe.ro, ca să descoperiți produse de calitate pentru cei mici. P

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish