cos pentru scutece

Cât de util e un cos pentru scutece? Avantaje și dezavantaje

De ceva timp am primit un cos pentru scutece Tommee Tippee de pe magazinul online miababy, iar părerea mea despre acest produs vine după ce l-am folosit o perioadă. Am reușit să îmi fac o părere despre utilitatea coșului pentru scutece, dacă este un produs de care ai nevoie când ai un bebeluș, dacă este practic și dacă merită să îl aveți. Astfel, în urma experinței mele, o să vin și cu avantaje, dar și cu dezavantaje, iar în cele din urmă să răspund în acest articol la întrebarea: Merită să cumperi un cos pentru scutece?

Sunt multe produse pe piața dedicată perioadei de maternitate și puericultură, iar calitatea și prețul variază de la un brand la altul. La fel și utilitatea lor. Viitorii părinți de multe ori cumpără produse care de multe ori ajung să nu le folosească. În ceea ce privește un cos pentru scutece, părerile sunt împărțite. Sunt părinți care spun că un astfel de cos le este foarte util și îi ajută. Însă, avem și tabăra părinților care consideră că nu au neapărat nevoie.

Este necesar un cos pentru scutece?

Pentru mulți părinți pregătirea spațiului în care el va fi schimbat, îmbrăcat este un lucru ce doresc să îi aibă gata înainte ca bebelușul să se nască. Poate un cos pentru scutece nu vine la pachet cu starea de bine a celui mic, dar cu siguranță poate să aducă un plus în confortul proaspătului părinte. Cum în primele luni, bebelușul are nevoie să fie schimbat de multe ori pe zi, un cos pentru scutece pus lângă masa de schimbat poate fi, cu siguranță de ajutor. În acest caz nu mai este nevoie să mergi până la găleata de gunoi, să arunci scutecul. Personal, prefer varianta de a merge direct cu el la găleată, pentru că ducem gunoiul aproape zilnic, astfel scutecele nu stau foarte mult în casă. Însă, dacă ai bebelușul pe masa de schimb, e mult mai la îndemână să arunci direct în cosul pentru scutece și să nu lași pe cel mic nesupravegheat.

Poți să folosești o simplă găleată pentru gunoi? La întrebarea aceasta o să răspund cu avantajele pe care le-am găsit la coșul special pentru scutece. Pentru că eu îl am pe cel de la Tommee Tippee, o să menționez avantajele pe care le-am găsit la el. Împachetează individual fiecare scutec, astfel promite faptul că mirosul lor nu se simte chiar și atunci când capacul este deschis. În ceea ce mă privește, atunci când deschid coșul nu miroase urât, însă se simte. Nu este complet lipsit de miros. Întradevăr, nu se simte în camera faptul că ținem un cos pentru scutece. Cert este că dacă aș folosi o găleată normală, clar mirosul ar fi mult mai pronunțat și ar fi un disconfort. Coșul pentru scutece Tomme Tippee are nevoie de rezerve speciale, iar asta poate fi un dezavantaj pentru unii părinți.

cos pentru scotece tommee tippee
  • poate depozita până la 28 de scutece (pentru scutecele mărimea 1, 2-5 kg)
  • coșul are o rezerva inclusă
  • este un produs Ecologic – fabricat din 98% plastic reciclabil
  • rezerva este fabricată din plastic complet reciclabil (filmul antibacterian al rezervei este realizat din trestie de zahăr)
  • are design plăcut și compact
  • vine în două culori: alb și gri

Depinde de ritmul fiecărui părinte dacă pentru el e necesar un coș pentru scutece. Da, este ceva de care te poți lipsi, dar poate să aducă un plus și să ofere avatanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish