cumparaturi dm

Cumpărături la dm MEREUAVANTAJOS

Ce reprezintă conceptul MEREUAVANTAJOS de la dm?

Poate ați mai văzut până acum în magazinele dm acest concept MEREUAVANTAJOS și nu ați știut ce reprezintă. Am mai povestit despre acesta în postări și stories pe contul meu de Instagram, dar m-am gândit că ar fi bine să scriu și pe blog. O să mă mai bucur de dm încă pentru câteva luni, apoi o să îmi cumpăr cele necesare când o să venim în concediu. Este locul în care îmi place să îmi fac cumpărăturile, unde găsesc tot ce am nevoie și cu siguranță o să îmi lipsească, mai ales pentru produsele din gamele mele preferate: babylove și dmbio.

Încă de acum 3 luni, dm a introdus un conceput nou în România: MEREUAVANTAJOS. La dm prețurile sunt MEREUAVANTAJOASE și nu vor crește timp de cel puțin patru luni de la data de pe eticheta de preț, având astfel garanția prețului de durată! Ceea ce este avantajos astăzi este avantajos pentru puțin patru luni. Prețul produselor dm MEREUAVANTAJOS este valabil în toate zilele săptămânii.

Conceptul MEREUAVANTAJOS a fost creat pentru a ne aduce beneficii de lungă durată, reprezentate prin economisirea de timp și planificarea bugetului pe termen lung. Putem găsi produsele preferate la prețuri accesibile în orice moment. În același timp, conceptul MEREUAVANTAJOS aduce noi perspective sustenabile pe piața românească, dar și educă clienții cu privire la formele de cumpărare mai conștiente și mai puțin stresante. Acest lucru creează o experiență nouă și relaxată de cumpărare, a unor produse de calitate, fără a aștepta promoții sau a stoca produse în mod inutil.

Cum vedem dacă un produs face parte din conceptul MEREUAVANTAJOS?

Toate prețurile produselor din cadrul MEREUAVANTAJOS sunt stabile, predictibile și avantajoase pe termen lung. Fiecare etichetă de preț a produsului va indica data de la care produsul nu a fost majorat. Se garantează nemajorarea prețului cel puțin patru luni și putem vedea mai multe informații atât în revista dm. Totodată, acest concept în găsim prezent în toate drogheriile de pe teritoriul României.

O să mai găsim reduceri în magazinele dm?

De la introducerea acestui nou concept, în loc de reduceri săptămânale și lunare la anumite produse, noi vom putea găsi toate produsele la prețuri avantajoase de durată.

Cumpărături dm – produse preferate

Dacă nu ați văzut deja pe contul meu de Instagram, ultimele haul-uri de cumpărături de la dm, vă invit să mă urmăriți. Am un reper dedicat cumpărăturilor dm, în care am salvat story-uri cu părerile mele despre produse și nu numai.

Pentru Frida cumpăr de fiecare dată scutece, șervețele și gustări din gama produselor babylove. Totodată am luat și scutece Pampers, deoarece l-am găsit la un preț foarte bun. Au o zonă destul de mare cu produse dedicate celor mici și mereu descopăr ceva nou. Toate produsele din gama babylove sunt foarte bune și potrivite pentru cei mici: de la alimente și gustări, până la cele pentru îngrijirea pielii sau accesorii pentru diversificare.

Îmi plac și produsele cosmetice și îngrijire Balea pentru ten, corp și păr – pe toate le găsim la prețuri pentru toate buzunarele. De la Balea mă uit mereu să îmi cumpăr produsele de sezon, în ediție specială. Totodată, am mai recomandat și în alte rânduri, gama Balea Med potrivite pentru tenul sensinbil. Mereu când trec prin dm îmi iau măști șervețel Balea Med. Tot pentru mine îmi mai iau produse de machiaj Alverde, Essence sau Catrice. Ultima dată mi-am luat fondul de ten de la  L’Oréal Paris True Match Nude, asta după o perioadă în care l-am folosit pe cel de la Alverde.

Unul dintre produsele pe care cumpăr cel mai des din dm este laptele pentru cafea Barista. Pe lângă faptul că îmi place foarte mult gustul pe care îl dă cafelei, are și preț foarte bun. Tot de la dmBio iau și produse pentru cămară precum paste, condimente, batoane sau cereale, cafea care e foarte bună și multe altele.

Pentru casă, foarte bune sunt capsulele mașina de spălat vase, șervețelele pentru suprafețe Denkmit. Am mai folosit și diferite soluții de igienizare pentru bucătarie, baie sau diverse suprafețe pe care le găsim doar la dm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish