D A Y O N E

În ultima vreme am lăsat blogul, bine, nu cred că l-am pus vreodată pe primul plan. Însă, nu am avut timpul necesar să scriu. Și acest articol l-aș fi lăsat, l-aș fi scris după o săptămână, dar am zis că trebuie să reîncep să scriu pe blog.

Răspuns: Niciun articol de pe blog nu va fi șters. Emoțiile, trăirile și amintirile nu se șterg. Fac parte din viața mea și le iubesc. Toate o să rămână exact așa cum sunt, indiferent de situație.

Așa că am revenit! Cu forțe proaspete și o groază de idei. Dacă apreciați ceea ce fac și nu numai aici, pe Facebook sunt prezentă și vă anunț de fiecare dată când apar proiecte noi. Așa cum probabil știți, PROmediafilm este parte din activitatea mea, așa că fiți cu ochii pe noi pentru că urmează niște treburi super-tari. Producție audio-video și multe alte surprize ce le pregătim. PROmediafilm este un proiect pe care mi l-am dorit de mult și în sfârșit mă bucur de el.

Am pregătit un nou proiect pe care l-am denumit D A Y  O N E. Acest articol trebuia să urmeze după O N E  D A Y, un proiect pe care l-am anunțat pe Facebook, însă am preferat să îl scriu pe acesta înainte. D A Y   O N E este despre mine.

Sedința foto a fost realizată de către Vicențiu Petreacă, în cadrul Hoteluui Athénée Palace Hilton. Rochia pe care am purtat-o a fost…pe sufletul meu. Iubesc roșul, mai ales o rochie roșie.

ROCHIE 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish