Cumpărături dm – părere produse dmBio și babylove

Prima dată am intrat într-un magazin dm în 2011, iar de atunci am rămas plăcut suprinsă de el: de experiența și atmosfera pe care o oferă. În ultimii ani am ales să cumpăr și să descopăr produsele din marca proprie care sunt potrivite atât mie, cât și familiei mele.

În postarea de astăzi îmi îndrept atenția către produsele de pe raftul dmBio și cele babylove. Știu, dacă nu eram mamă, cu siguranță articolul acesta apărea de ceva timp, iar subiectul era, desigur, pe cosmetice și make-up. Pe Instagram am postat câteva haul-uri de cumpărături dm. În mesajele primite, de cele mai multe ori de la mame, mi se cere părerea vizavi de calitatea produselor din marca proprie dm. Răspund la întrebări precum “Ce paste aleg din dm pentru bebe?”, “Cum sunt scutecele de înot?” sau dacă am încercat borcănașele cu mâncare pentru bebeluși. Astfel că, am considerat că poate este relevant să scriu și aici câteva păreri.

Înainte de asta, aș vrea să introduc în câteva cuvinte, pentru prima dată pe blogul meu, și celelalte branduri specifice magazinului dm. Mărci despre care o să vorbesc în alte articole, care o să apară pe blog și cărora le fac simțită prezența în postările de pe Instagram:

 • Denkmit este marca de produse de curățenie, detergenți, odorizante.
 • Balea este poate cea mai cunoscută marcă dm cu produse la prețuri foarte bune de îngrijirea pielii, a corpului și a părului.
 • alverde este brandul de produse de îngrijire și cosmetice naturale, ce conțin ingrediente provenite din agricultura organică.
 • Profissimo vei găsi o mulțime de produse destinate decorării casei.
 • trend IT UP și 183 days by trend IT UP sunt mărcile proprii de cosmetice și produse pentru unghii sau gene false.
 • ebelin oferă accesorii de make-up și păr, produse de uz personal, la prețuri relativ mici.
 • Dontodent este brandul îngrijirii orale: paste de dinți, periuțe de dinți electrice și obișnuite, apă de gură, ață dentară.
 • Mivolis reprezintă gama de produse ce include suplimente alimentare sub formă de vitamine și minerale, produse sanitare și diverse băuturi benefice sănătății.
 • sundance este marca dm destinată protecției solare: de la spray-uri până la loțiuni autobronzante.
 • S&S oferă role de hârtie (de toaletă sau de bucătărie), șervețele nazale, șervețele în cutii, șervețele umede.
 • O noutate în magazinele dm, dar și pentru mine sunt produsele din submarca Proclimate, neutre din punct de vedere al mediului.

Prețul produselor marcă proprie dm

Consider că prețurile produselor proprii dm sunt mai mult decât atractive. Pentru calitatea produselor și varietatea lor, prețurile sunt foarte bune și accesibile. De altfel, legat de produse, mereu sunt într-o continuă noutate – mereu când ajung în dm, găsesc produse noi la raft, ceea ce îmi place și apreciez, fiind și un lucru care m-a făcut client fidel al magazinului.


Raftul dmBio – mereu surprinzător

În ultimele luni, produsele dmBio au fost ca o revelație. Recunosc că în trecut, nu prea le acordam atenție și rar am cumpărat alimente sau băuturi din această gamă. De menționat că aici găsim produse alimentare bio (unele sunt și vegane, vegetariene sau organice). Lucrurile s-au schimbat când a început diversificarea și am început să caut cele mai bune variante de alimente pe care să le gătesc bebelușului meu. Totul a pornit de la o pungă de paste din linte roșie, pe care m-a surprins că le mănânca foarte bine și am continuat să cumpăr de la ei. Și să nu uit de bucuria dimineților mele: laptele Barista pentru cafea. Dă un gust deosebit cafelei și o cutie îmi ajunge mai bine de o săptămână. Așa că acum nu mai ocolesc raftul dmBio, mereu cumpăr paste, cereale, lapte vegetal sau orice mai descopăr și îmi stârnește curiozitatea.

Plantele și ierburile aromatice se pare că a fost alegerea din ultimul coș de cumpărături. Am fost curioasă să încerc câteva creme tartinabile (spanac, avocado și humus), pâinea crispy cu busuioc și cea cu sfeclă, iar la toate am adăugat o băutură din plante. Am avut parte de o masă plină de savoare și gusturi! Mă bucur că am avut curiozitatea să încerc și alte produse decât cele cu care eram obișnuită. Am simțit că am ieșit puțin din zona de confort cu spanacul și sfecla.

babylove: o alegere potrivită

De când o am pe Frida, prima dată când ajung dm, merg țintă la rafturile cu produse babylove, gama care cuprinde de la produse de îngrijire și scutece, până la alimente și jucării. Scutecele mi se par foarte bune, de calitate și chiar mi-au mai confirmat și alte mame pe Instagram părerea mea. Cele la bax individual sunt mai grosuțe, cele la cutie (JumboPack) unde se află două baxuri, sunt mai subțiri. Le-am testat pe toate, prefer să le folosească pe cele grosuțe, din gama natur. Și scutecele de înot le-a testat zilele trecute, și-au făcut treaba foarte bine și își merită banii. Consider că sunt scutece confortabile, care absorb bine și la prețuri accesibile. Șervețele babylove foarte bune și la un preț bun, la fel ca scutecele. Cele verzi, cu aloe vera îmi plac mai mult. Cred că am folosit peste 16 pachete de șervețele babylove. Pe partea de piele, nu a fost nicio neplăcere care să mă facă să renunț la aceste scutece sau la șervețele, motiv pentru care o să continuăm cu ele.

Tot din gama babylove am mai cumpărat mici jucării de dentiție, precum o mânușă și o banană din silicon, la care roade la ele de câteva luni.

Nu am cumpărat deloc produse alimentare babylove speciale pentru bebeluși, motiv pentru care nu pot să îmi dau cu părerea. Îmi dau seama acum că nici cosmeticele babylove nu le cunosc foarte bine, însă data viitoare când ajung în dm, o să cumpăr câteva.

*Articolul este scris în cadrul unei colaborări dm drogherie markt Romania, însă nu influențează părerile mele vizavi de produsele prezentate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish