Fashion Hack: denim din ’80

Dacă în postarea precedentă am vorbit despre catifea, un material ce în dulapul meu și-a găsit locul recent, de data aceasta vorbim despre D E N I M.

Printre pantaloni (blugi), jachete sau alte piese din acest material, am ales să îmi cumpăr și o fustă. Dacă îmi arătai fusta pe care o port, acum 4-5 ani, nici nu mă uitam la ea. Dar acum e în trend și se poate asorta cu diverse piese de îmbrăcăminte. Cum ar fi: peste o camașă până la genunchi. Pentru că eu mi-am cam rătăcit/ pierdut anumite haine, cămașa mea lungă e dată dispărută.   Așa că am combinat fusta cu o rochie lungă albastră (seamănă cu denimul, dar nu este).

Stai, stai…păi cum, poți să combini hainele așa cum îți vine ție? Aici am un singur răspuns, pe care îl dau de copil: Orice, dar să fii tu și să nu semeni cu nimeni! Știi momentul ăla când te duci la un eveniment și o altă fată are aceeași rochie ca și tine? Durere în suflet, nervi, regrete sau la polul opus, vă împrieteniți? (dar tot ai vrea să o ciufulești) Mulțumesc, Doamne, dar nu am avut parte de asta.

Să revenim! Poți combina hainele cum îți dorești, dacă proporțiile, culorile, materialele, tăieturile se potrivesc și arată bine- dacă duci gunoiul sau iei pâine, nu prea are importanță. Și cum superficialitatea din acest domeniu mă omoară pshihic…nu contează cât de scumpe sunt hainele pe care le porți!

În ultima vreme se poartă rochia peste tricou (dacă știam, nu îmi aruncam duzina de acest tip de rochii din adolescență)- mi se pare ușor copilăros aspectul, însă e super comod. L-am folosit și eu în această ținută. Pentru că ploua afară, am luat repede pe mine geaca lui Mihai. Ținuta am completat-o cu cizme negre cu toc  gros și un rucsac dama. Acest rucsac l-am mai adăugat și la alte ținute, este unul dintre preferate mele. Îmi place foarte mult design și materialul său.

Denim cu flori, prespălat, tăiat, decolorat și asortat cu te miri ce, treaba asta e la modă și ai de unde alege. Mi-a trecut pe la urechi faptul că pantalonii cu talie joasă au revenit….pentru numele Sfântului Duh, nuuu! Așa cum zis și aici, îi urăsc din tot sufletul meu! Arată groaznic și inestetic.

Dacă ar fi după mine, aș face o statuie pantalonilor cu talie înaltă!

Fetelor, moda anilor ’70, ’80, ’90 a revenit! Căutați prin dulapul mamei, că sigur o să găsiți câteva piese interesante din denim și nu numai. Aștept comentariile voastre aici sau pe Facebook.


Rucsac damă  casual

Rochie

Fusta

Choker- Roxannes

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish