Gerovital H3 Derma+ Sun – Dor de românește

În ultimele săptămâni am cumpărat cosmetice într-un ritm haotic. Știu, am intrat direct în subiect, dar promit că o să vă povestesc mai multe aici, dar și pe vlog – pentru cei care îmi urmăresc activitatea și interacționez în mediul online.

Am cumpărat produse pe care nu le-am găsit în Islanda, am descoperit produse noi și încerc să am grijă de rutina mea de îngrijire. Printre ele se găsesc și trei produse Gerovital, din gama H3 Derma+ (prima linia de dermatocosmetice din portofoliul Farmec), pe care am avut ocazia să le descopăr. Despre rutina mea de skincare am scris în acest articol.

Farmec, brand emblemă pentru România, cu o poveste care a început în urmă cu 130 de ani, fiind prima și cea mai importantă companie de produse cosmetice. În 1965 se produce prima dată faimosul Lapte Doina – mirosul copilăriei mele.

Emulsia hidratanta matifiantă Gerovital H3 Derma+: hidratantă și potrivită unui ten mixt sau gras. Este prima cremă de acest tip pe care o folosesc și matifierea o pot compara cu un primer. O folosesc seara, dar cel mai mult îmi place să o aplic atunci când mă machiez- astfel am reușit să o integrez în rutina de îngrijire fără a face modificări. Legat de acest subiect, de ceva timp simt nevoia să fac o schimbare a produselor din rutină, așa că să mai abordez acest subiect pe blog.

Preț: 42 lei Șamponul Cărbune Gerovital H3 Derma+: curăță bine și nu conține coloranți, SLS – dacă ai un scalp sensibil și ai nevoie de un șampon accesibil ca preț, poate fi o variantă bună. În această perioadă am o rutină dedicată unui păr degradat, uscat și ieșit dintr-un episod agresiv de alopecie. Astfel, am vrut să folosesc cât mai mult produs. Lucru care nu a afectat tratamentul pe care îl urmez acum. De altfel, șamponul mi-a plăcut de la prima utilizare.

Curăță și lasă părul moale, cel din urmă aspect l-am observat când nu am avut balsam sau mască și eram sigură că o să am un păr uscat și încurcat. Ceea ce e face din acest șampon, un produs foarte bun pentru mine – ținând cont că doar Kerastase a reușit până acum acest lucru pentru părul meu.

Preț: 39 lei

Nu uita să folosești SPF în ficare zi indiferent de anotimp

Folosirea SPF-ului este cel mai bun lucru pe care îl poți face dacă vrei să previi semnele de îmbătrânirii prematură, razele ultraviolete deteriorează elasticitatea pielii și duc la apariția ridurilor. Totodată aplicarea unei produs cu factor de protecția previne apariția hiperpigmentării, a roșeții, dar și a formelor mai grave de boli care pot să apară la nivelul pielii.

Laptele pentru protecție solară cu SPF 30 Gerovital H3 Derma+ Sun este un produs de calitate, care oferă protecție ridicată, previne petele pigmentare, are o textură ușoara și non-grasă. Îmi place că intră repede în piele – mai ales că este vara și nu îmi place să îmi simt pielea lipicioasă. L-am folosit pe corp, din abundență mai ales pe umeri și decolteu. Fiind în vacanță, m-am expus destul de mult la soare, motiv pentru care am încercat să îl reaplic la ce mult 3 ore. În aproape 3 săptămâni de când îl folosesc este pe terminate- dar o să continui să aleg acest produs în varianta SPF 50 pentru mai multă protecție.

Preț: 52 lei

Descoperă noua gamă de produse de îngrijire H3 Derma+, dar și multe alte produse cosmetice în magazinele Gerovital sau Farmec, la prețuri accesibile.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish