Povestea genților și un ghiozdan

page


Mulți cunoașteți faptul că sunt înnebunită după genți. Iubesc gențile și niciodată nu sunt prea multe. Bine, pentru Mihai sunt prea multe pentru că nu prea mai e loc pe unde să le pun. 

În ultima perioadă am observat că au început să se poarte ghiozdanele.  Astfel am început căutarea în magazine online pentru ghiozdanul perfect. Mi-au făcut cu ochiul destul de multe modele. Așa am ajuns la Jadu, un magazinul online în care găsești de la genți, portofele, brățări și ochelari de soare. Cum altfel decât un magazin perfect pentru fete.

Cum v-am zis mai sus, chiar mi s-a pus pata pe un ghiozdan din piele ecologică, iar cel la Jadu e super drăguț. Azi chiar am observat pe site că au reduceri, eu una mă cam abțin să nu îmi comand ceva. Asta până mai renunț din genți și fac loc următoarelor. De multe ori ele ajung la mama. Nu poate să le refuze, pentru că toate gențile mele sunt faine! Bine…majoritate. Noi fetele ne plictisim repede, dar sunt sigură că multe dintre noi au aceea geantă bună pentru orice ocazie și de care nu ne putem despărți. Eu nu prea pot să mă despart de niciuna, dar fac eforturi.

Îmi place să îmi comand lucruri online, mai puțin haine. Am dat de foarte multe ori greș cu perechi de pantaloni care nu intrau sub niciun fel pe mine sau cu două numere mai mari.

Am scris acum câteva săptămâni un articol prin care îmi promiteam că mă las de negru. Ce pot să zic, fac eforturi. Ghiozdanul Roermond Grey din imagine, pe site, are mai multe culori, dar negru m-a atras cel mai mult.

1

DSC_1860

Ghiozdanul are o mărime potrivită, mai ales pentru mine care obișnuiesc să car după mine tot ce se poate. Când merg cu Mihai pe stradă se întâmplă să îi dau lui geanta să mi-o țină pentru că e prea grea. Pot spună că e destul de mic față de celelalte genți ale mele, dar încăpător.

Îmi amintesc de o întâmplare de la metrou când aveam o geantă crem dreptunghiulară și multe plase de cumpărături. Mărimea acesteia este medie. Intra un portofel, o sticlă de 0,5l de apă, telefonul și deja era full. Eu am băgat atât de multe lucruri în geanta aia încât mă chinuiam să o închid. Nu știu cum de s-a întâmplat, dar în *chinuiala* mea mi-au scăpat toate lucruri pe jos. Mă făcusem toată grămada pe acolo. Concluzia e bine să ai o geantă mare, dar gândește-te și la spatele tău.

 

DSC_1843


1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish