Tu îți uitai ghiozdanul la școală?

6

Când eram în clasele mici, era la ordinea zilei să îmi uit ghiozdanul la școală sau acasă. De câteva ori am uitat unde l-am lăsat și căutam după el (cu părinții sau colegii). Recunosc că acest lucru mi se întâmplă și acum- dar rar. Ultima dată mi-am uitat  rucsacul la cinema. Din cauza filmului, normal.

Prin gimnaziu căram foarte multe lucruri după mine: caiete, agende, carnețele, cărți și un penar cu cel puțin 4 stilouri și 10 pixuri (colorate), carioci, creioane, apa și mâncarea. Totul pentru a fi pregătită pentru cele 5-6 ore de școală.

Unul dintre cele mai frumoase și importante momente de pe atunci, era când îmi cumpăr un ghiozdan nou. Trebuia să fie încăpător și cu multe buzunare. Culoarea trebuia să țină la murdărie și materialul să fie rezistent. Niciodată în culori deschise sau cu personaje din desene animate. Eram foarte atentă la fermoare! Să țină! Prin gimnaziu am avut un rucsac de munte, era imens, dar era cel mai potrivit pentru arsenalul de rechizite, pe care le luam după mine.

Aveam o grămadă de emoții când mergeam la magazin pentru noua achiziție. Locul pe care îl analizasem de cel puțin 3 ori și știam toate modelele de ghiozdan! Mi se pare și normal, un ghiozdan purtam tot anul, iar acela trebuia să fie perfect! Să nu mă plictisesc de el sau să se rupă repede. Îmi amintesc că un ghiozdan mi-a plăcut atât de mult, încât și atunci când s-a rupt continuam să îl port.

Acum ghiozdanul l-am inlocuit cu un  rucsac dama  piele ecologica și design interesant. Un accesoriu care trebuie să fie la fel de încăpător! Agendele și cărțile au fost înlocuite cu telefonul, laptopul și uneori aparatul foto.

Rucsac Connie

Un rucsac care mie îmi place mult este  Connie:

Calitate material

Design chic

Foarte încăpător- supradimensionat

Connie un rucsac dama practic, din piele ecologică, ce îl pot purta la master, ieșiri prin oraș sau călătorii. Pot să îl combin în diverse ținute, modelul și nuanța îmi permit.

Dacă acest model de rucsac în găseam când eram în școală, oh, era perfect! Dar pe atunci greu găseai un model potrivit. Ce tare că acum ai de unde alege și cu siguranță nu îl prea poți uita de el. Noi femeile suntem norocoase, avem  o gamă largă de rucsacuri damă din care putem să alegem.

Cum să uit că azi e 1 martie, prima zi de primăvară! E timpul pentru ieșirile prin parc sau plimbările lungi de seară. Astfel rucsacul dama casual poate să fie accesoriul perfect! O primăvară frumoasă!

Rucsac Connie

Jacheta piele ecologică

Pantaloni

Bluza

Colier

Related Post

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish