parere incalitaminte bonprix

Merită să cumperi încălțăminte de la Bonprix?

În următoarea perioadă urmează o serie de articole mai diferite decât ceea ce am scris în ultimul an. Motivul e simplu: nu am timp. Încerc să scriu un articol în zile diferite, pe telefon, în timp ce o am pe Frida mea la sân. Așa că printre cântece de leagăn, erupții, iar de 3 săptămâni și diversificare, povestim aici în mai puține rânduri decât cum obișnuiam. Dacă vedeți că trec de la o idee la alta, și apoi îmi mai aduc aminte de altceva, probabil e doar Frida care și-a încheiat repriza de 12 minute de somn, iar eu mă grăbesc să îmi scriu aici cât mai repede ideile. În postarea de astăzi, tare încântată sunt de ultima comandă de la Bonprix: o pereche de pantaloni, o jachetă lungă și o pereche de ghete. Iar atenția mi-o îndrept de această dată spre încălțămintea aleasă. Comanda mi-a venit în septembrie și chiar am apucat să le port în cel puțin e ieșiri pe care le-am avut. Din păcate, din cauza situației pandemice și având un bebeluș de câteva luni, încercăm să ne protejăm cât mai mult și să evităm ieșirile prea dese.

Am mai scris și în alte rânduri pe blog părerea mea despre produsele comandate de la Bonprix și experiența mea cu acest magazin, dar niciun articol dedicat încălțămintei de la acest magazin. Ideea mi-a venit datorită acestor perechi de ghete pe care le-am comandat recent. Nu știu cum de am pus ochii pe ele, însă un lucru e sigur: toată vara am purtat mult galben. 28 de ani am evitat galbenul. Nu cred că am avut vreodată în anii aceștia vreo piesă în culoarea aceasta. Bej, nude, maro, muștar da. Dar nu galben. Și uite cum, nu doar că am purtat cămăși și rochii galbene, în ultima comanda Bonprix mi-am comandat o pereche de ghete galben/ muștar. Atât de mult mi-au plăcut când le-am primit! Superbe ca design și îmi pare că se potrivesc și la fustă, rochie, cămăși lungi, jeanși sau pantaloni. Și nu doar că tare simpatică e culoarea, iar după model m-am topit toată, dar sunt și foarte comode. Cu Frida-n marsupiu și cu ghetele-n picioare am bătut la pas și Clujul. Tare bine le-am simțit! În primele zile, după ce mi-au ajuns, m-am tot gândit că poate totuși era nevoie de un 36. Eu port 37, însă, sunt momente în care mă găndesc că sunt puțin cam prea lejere. Dar îmi revin repede cu gândul că poate 36 mă puteau strânge.

Tot legat de mărimi, la pantaloni de data aceasta, nu am prea nimerit. Am comandat 38, mi-ar fi fost bun o mărime mai mică: 36, poate chiar 34 dacă doream să stea mai strâns. Nu am dat retur pentru că am zis că totuși să îmi rămână pentru situațiile în care vreau să mă îmbrac super lejer. Îmi place modelul pantalonilor tare mult (paperbag), la fel și culoarea. Însă, i-aș fi preferat o idee mai strănși în partea de jos. A se observa, că este a doua comandă pe care o fac la Bonprix în care piesele nu sunt negre. Așa mândră sunt de asta! Cu toate că, recunosc, abia m-am abținut să nu îmi comand un outfit all black. Să scriu o părere și despre jacheta lungă – îmi place modelul, culoarea, forma și mă simt bine în ea. Ce nu se potrivește e că: eu mică, abia 1,60, jacheta are o croială care nu se potrivește staturii mele. Dar tot îmi place!

Revenind la încălțămintea de pe Bonprix, din ce am văzut în recenzii, părerile sunt destul de bune. Fiind un magazin de îmbrăcăminte și încălțăminte, nu au un număr foarte mare de produse de încălțat și se întâmplă deseori să nu aibă nici mărimi foarte multe. Și tot legat de mărimi, există șansa, ca și în cazul hainelor, ca mărimile să nu corespundă. În ceea ce privește prețurile, sunt accesibile, mai ales când au și oferte precum cele de Black Friday cu livrare gratuită. Însă, am observat la un moment dat că o pereche de încălțăminte pe care o aveam la favorite, avea un preț mai mic cu aproape 20 lei pe un alt site, fără să fie reduse. Până acum, de la ei, mi-am luat 3 perechi de încălțăminte. Încă port o pereche de ghete din 2017, care s-a păstrat destul de bine. La încălțăminte pentru femei la Bonprix găsiți pentru sezonul rece: botine, cizme, ghete, bocanici. Iar pentru sezonul cald sau ocazii speciale pantofi și sandale. De altfel, au și încălțăminte sportivă. Articolele de încălțăminte sunt de la brandul propriu, dar și de la mărci precum: s.Oliver, skechers, kappa. marco tozzi și multe altele care sunt cunoscute pentru calitatea pe care o oferă.

Related Post

One Comment

  • Carmen

    Gasesc Bonprix un magazin bun ptr mine, incaltaminte am luat doar o data, cizme scurte maro piele eco imita pielea intoarsa. Nu aveam asteptari. Cizmele sunt f ok si acum, sunt foarte multumita de achizitie.
    L haine mai gresesc marimea, pantaloni tb sa aleg o marime mai mica, la bluze e ok, caci imi plac lejere.
    Ma bucura ca are multe culori si variatii de marimi si materiale. Sugerez atentie la marimi si la materialele din care sunt facute produsele.
    De ar fi sa ii dau o nota ar fi 8/9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish