Iubită de rocker

Mihai nu e tipul de rocker care poartă cizme cu lanțuri sau pumnale și țipă ca nebunul la concertele rock (dar îl mai apucă și pe el). E mai liniștit, un suflet de rocker care nu se oprește din cântat. E artist.

Cum e să fii iubită de roaker, când tu ești o semi-prințesă?

Foarte tare! Nu mă deranjează să-mi port tocurile, cu fusta albă și geanta plină de farduri, iar el geaca de piele, tricoul negru și pantalonii spălăciți. Nu mă deranjează că el are părul mai lung ca al meu. Și o barbă care mă înțeapă mereu. Îl simt la fiecare melodie rock și mi se face pielea de gâină când atinge niște note nebune.

Nu cred că mi-ar fi plăcut să fie mai aranjat ca mine. Nici să stea în oglindă mai mult decât mine. Bărbații trebuie să fie bărbați! Nu muieri! Curat să fie!

Deseori avem discuții precum:

– Te mai machezi mult?

-Da!

-De ce? Ești frumoasă și fără machiaj!

-Ba nu!

Și ușor, ușor mă trezesc că rămân fără fond de ten pe față. Are el grijă de asta.

 


page

 

Pot purta cea mai diafană rochie și cele mai înflorate accesorii, iar el cu părul prins și o brățară de piele. Se simte contrastul, dar nu cred că asta contează- ci faptul că facem o echipă bună.

Sunt iubită de rocker și nu am ascultat prea multă muzică rock până la 22 de ani. M-am oprit la Scorpions și Aerosmith. Muzica de la Cargo am început să ascult cu el, iar Pink Floyd tot așa. Nu e cel mai mișto  să te trezești cu o rockereală, când tu ai chef de *muzică de fete*, dar se acceptă câteodată.

Omul meu e rocker, iar eu o femeie pentru care nu există prea mult ruj. El alege de fiecare dată berea, eu limonada. Eu prefer rozul pal, el negrul. El ascultă Metallica, iar eu James Blunt. Eu îmi petrec timpul cu pensula în mână sau citind tot felul de reviste de modă, el scrie versuri și cântă la chitară. El vrea să rupă scena în două într-o zi, eu vreau să am un Breaking News în care să anunț că în Orient femeile și-au câștigat drepturile. Eu nu știu ce e aia o octavă, sau care e diferența între tipurile de rock, el nu își dă seama dacă am purtat rochia cu buline ieri sau ce înseamnă să fii în live. Învățăm multe unul de la altul. El cu microfonul, eu pudrându-mi nasul înainte de filmare.

De ceva timp sunt iubită de rocker și îmi place.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish