Jeansi tăiați? Ok, dați-mi o foarfecă!

Ar trebui să mă înscriu în *Clubul cumpărătorilor anonimi de haine inutile*. Am un munte de haine. Și da, știu că asta e o problemă. Dar cu toate că aș putea îmbracă lejer o scară întreagă de bloc, eu în fiecare zi nu am cu să mă îmbrac. Și nu, nu am haine din liceu păstrate, maximum sunt de acum 3 ani- și toate mi se potrivesc ca mărime. Mă, dar problema asta e în fiecare zi.

Nu vă mai zic încălțăminte, pentru că ating un subiect sensibil și nu pentru mine, ci pentru Mihai. Omul care atunci când îmi vede încălțările, simte nevoia să le arunce pe geam, ca să aibă și el loc să își pună bocancii. Însă cu toate astea, dacă îmi fierbe corazonul pe o pereche de încălțări (vedeți mai jos) le port până mă satur- după…îi păstrez ca amintire. -Ajung la coș după 1 an de *amintire*.

 *Mihai, astăzi mergem să îți iei de încălțat!*. Și ghiciți cine își ia de fapt? Mda. Așa este! Și știți ce chinuitor e să văd o geantă faină și să nu pot să mi-o cumpăr pentru că: *Îți cumperi geantă nouă, doar dacă arunci sau dai alta.* Și…îl mint.

Apropo, nu cred că știți, dar nu prea plac tricourile. Singurul motiv pentru care am ales să port acel tricou din fotografii este că scrie *London* pe el. A, stai…de ce urăsc tricourile? Că mă strâng acolo unde nu e cazul și nu mă simt bine în ele, mă simt un băiețaș. Dar cu toate acestea am un dulap întreg de tricouri, cine știe…

Pentru rubrica de 100% stil, am ales o nouă ținută de care aveam poftă, însă nu e chiar stilul pe care îl pot aborda zilnic. Stai că știu! Grunge? Mult spus, dar pe acolo!

Fustele și tocurile le-am lăsat în dulap. Am luat foarfeca și am tăiat/ distrus/ îmbunătățit o pereche de jeansi vechi într-un moment de creativitate intens, cu 10 minute înainte să ieșim din casă.  Și nu îmi pare rău deloc, oricum ajungeau în același loc indiferent de situație. (coșul de gunoi) Ba mai mult, rupturile ăstea sunt în trend (de fapt, nici nu știu când scăpat de ele).

Am mai profitat puțin de ciorapii plasă, pe care i-am tot purtat. Vesta neagra face parte momentan din pasiunile mele și cred că va rezista destul de mult. Și pentru că simțeam nevoia de mai multă culoare, am completat cu un rucsac dama, un super- cadou primit recent.

Până data viitoare, purtați haine care să fie pe gustul vostru! Eu mă întorc la tocuri, un pic de decolteu și fuste creion. Fetelor, sunt curioasa, vouă ce haine nu vă place deloc să purtați?

 

Rucsac dama casual– Adona

Jeansi Denim

Tricou

Pantofi platformă

Vestă

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish