Top 10 cele mai frumoase jucării Little Dutch

Jucăriile de la brandul Little Dutch, pe care le găsiți la magazinul online Cate-n luna si-n stele, sunt printre preferatele noastre. Ca părinte, îmi plac mult și sper și Frida să fie de acord cu asta. Din ce am observat, își petrece destul de mult timp pe salteluța cu activități din colecția Little Goose sau cu păpușile Little Dutch. În urmă cu ceva timp, jucăriilor Little Dutch s-a alăturat și un magazin din lemn. Am vrut să aducem ceva nou în locul ei de joacă și să schimbe vibe-ul camerei. Ceea ce am și reușit. Designul magazinului este unul scandinav, iar pe perete avem și un print cu case, ce ne duc cu gândul la ziua petrecută pe Insulele Feroe în urmă cu 3 ani. Se potrivesc minunat! Nu doar că este o jucărie de rol superbă, dar este și o piesă pe care o folosim și pentru a aranja câteva din jucăriile Fridei, precum seturile de flashcarduri pe care le folosim destul de mult în perioada aceasta. Momentan Frida se joacă cu legumele din material, pe care Pluto le mai fură uneori, mai târziu poate o să fie punct de plecare către informații anteprenoriale.

În alte articole scrise pe acest subiect în colaborare cu magazinul Cate-n luna si-n stele, am spus că pe lângă calitatea jucăriilor Little Dutch, pe mine mă atrag la acestea print-urile și cu paleta de culori. Culori plăcute, nuanțe confortabile ochiului. Evit culorile stridente la jucării. Frida are câteva jucării care au verde mai puternic, dar am observat că le nu acordă așa multă atenție. Deci pot liniștită să aleg jucării în culori pe care le consider potrivite pentru ea, se pare că și ei îi plac. Tot legat de aspect, printul textilelor Little Dutch este minunat: de la haine, museline, la pături, prosoape și alte articole pentru cei mici.

Cum pe lista dorințelor de Crăciun se găsesc și câteva jucării Little Dutch, m-am gândit să fac un top al jucăriilor care mi-au atras atenția de la acest brand. În mare parte, jucăriile lor sunt din lemn, dar și din material textil.

Top 10 jucării Little Dutch

  1. Jucării senzoriale potrivite pentru bebeluși încă din primele zile. La aceasta categorie găsim: carte senzoriale Little Goose sau Ocean în mai multe variantă de culori.
  2. Jucărie pentru dentiție din silicon sau zornăitoare potrivite la fel, pentru bebeluși;
  1. Cub cu activități, centru sau salteluța cu activități;
  2. Jucării pentru stivuire și sortare precum curcubeu din lemn, trenuleț din lemn pentru stivuire;
  3. Jucării de rol: set din lemn pentru ceai;
  4. Banc de lucru, magazin sau bucătărie: foarte apreciate și dorite de copii;
  1. Antepremergător/ Premergător cu spațiu de depozitare și blocuri din lemn, pe care îl găsiți atât în varianta albastră, cât și pe roz;
  2. Scuter din lemn – îl găsiți în 3 variante de culori: roz mat, albastru mat și olive;
  3. Jocuri de societate: Game of the goose și multe alte astfel de jocuri potrivite pentru copii de la 2-3 ani;
  4. Tren din lemn: la acest produs găsiți foarte multe extensii care se pot adăuga precum o gară, stație de pompieri, clădiri, parcare auto, mașini sau clădiri.

Dacă tot suntem cu un pas în luna decembrie, sper ca acest top de jucării la Little Dutch să vă ofere și câteva idei de cadouri pentru copiii voștri. Indiferent de vârsta lor, sigur găsiți la ei jucării minunate. Dacă vă gândiți la un cadou cu o tematică de Crăciun poate v-ar ajuta Scena Nașterii cu figurine din lemn și cutie portabilă. De altfel, în perioada aceasta, Cate-n luna si-n stele au adus o varietate mare de decorațiuni pentru casă și brad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish