Life is better blonde

 

Am zis-o de 100 de ori și o mai zic o dată: 2017 a fost anul schimbărilor! De la cel mai mic fir de păr, până la iubire, mutat și locuri de muncă. Sunt taur, nu îmi prea plac schimbările. Dar sunt și femeie și uneori o iau pe arătură. Că tot ziceam de blond: până și culoarea lui am schimbat-o de 5 ori anul ăsta. Adevărat e faptul că am rămas pe aceeași idee: blond.

Știți cum e, noi, femeile când avem parte de o schimbare în viață, simțim nevoia să ne schimbăm și ceva la păr. Cum începutul lui noiembrie a răsturnat peste mine niște schimbări, am zis: Stai așa, nu ridic un deget că parcă nu îmi stă bine părul! Îmi plăcea cum arată părul meu înainte, îl vopsisem prin septembrie, însă erau momente în care parcă era de un galben pui. Și nu! Până acolo!

Dintr-o treabă în alta, am ajuns la Authentic Studio, salonul unde am filmat și un video, alături de hairstilist-ul Florin Birloiu, cel mai mic de pe acolo – dar nu greșesc dacă spun că este printre cei mai buni la care am fost. Florin nu știe, dar a avut o clientă mai nasoală e așa, pretențioasă femeie! (sau poate și-a dat seama de asta, dar e prea drăguț să îmi spună).

Inițial m-am dus cu gândul că parcă aș mai vrea niște șuvițe blonde, însă el și George Topirceanu, după niște analize ale părului meu mi-au dat verdictul: blond cenușiu. Perfect! Că tot vine iarna, hai că se potrivește. După ce toată vara am fost Californian Blonde. Pe trend.

Că mă plictisesc la salon, e regulă, dar Florin a fost o campanie bună, cât timp părul meu a fost în mâinile lui. I-am zis să aibă mare grijă, că nu las pe oricine să se apropie de el. Când a venit vorba de tuns, a înțeles din priviri *doar vârfuri*.

Și cum pe blogul ăsta m-am hotărât să nu mai fie atâtea drame, am zis că de ce să nu vă recomand un salon, în care să nu te duci cu teamă că o să pleci dezamagită. Din contră! Să îți întreacă așteptările. Una e să fie un frizer bun, alta e să faci din tuns și vopsit o artă. Apreciez oamenii implicați și pasionați de ceea ce fac. Si cum subiectul *păr* pentru mine este unul destul de sensibil, rezultatul pe care l-am avut la Authentic m-a mulțumit.

Așa că: 5 stele, zău și pe bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish