Little Pink Dress și alte povești

[KGVID]https://www.dianamatusa.com/wp-content/uploads/2017/07/MVI_6707_2.mp4[/KGVID]

Hei, salut! Ce mai faceți? Nu ne-am mai auzit de ceva timp. Am avut o perioadă super- aglomerată și în sfârșit am scăpat (disertație). Am terminat masterul de Comunicare Audio-Video (SNSPA) și de acum mă pot ocupa doar de proiectele pe care le am. Și sper că sunteți cu ochii pe PROmediafilm.

Am primit câteva întrebări legate de masterul pe care l-am făcut și dacă a fost o decizie bună alegerea lui. Să vă spun sincer, am ales acel master doar pentru a avea un document în domeniu și care să nu îmi dea prea multe bătăi de cap. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, aș alege alt master…și altă facultate (dar asta e altă poveste). Dar mă bucur că am ales un job pe care îl iubesc încă de acum 4 ani.

Și pentru că am stabilit deja de ce am lipsit de aici, să revenim la treburile noastre. Astăzi este despre LITTLE PINK DRESS, pentru că așa cum am zis de 9798 ori, iubesc să port rochii. Fac parte din stilul meu și niciodată nu am prea multe rochii. De altfel, ideea de *Sezonul Rochiilor* nu îmi este cunoscută: oricând, la orice oră din zi, în orice anotimp.

Așa am ales și rochia roz pudrat care este pe sufletul meu. Stați să îmi fac o cafea și să vă pun să vă imaginați Piramida lui Maslow. De ce? Pentru că volanele, fetelor, sunt pe primul rând al piramidei mele când vine vorba de must have-ul acestei veri. Eu când merg în magazine, orice bluză/ rochie ce are volane pe umeri ajunge în coșul de cumpărături.  Această rochie îndeplinește toate cerințele mele: strâmtă, decolteu, lungimea trece de genunchi, culoarea perfectă și volane.

Potrivită pentru un cocktail sau la un eveniment care are loc pe timpul zilei (bine, dacă ar fi după mine aș purta această rochie non-stop) în acest tip de rochie te simți feminină și nu uita că cel mai important accesoriu este ZÂMBETUL.

Ah, da! Mi-am făcut și mai multe șuvițe blonde, acestea fiind și primele fotografii cu noua culoare de păr pe care le postez aici. Da, iubesc blondul și nu, nu o să mă mai intorc la roșcat/ șaten prea curând. Am un păr foarte greu de îngrijit și vă dați seama că a avut puțin de suferit, însă urmează tratamente care să îl facă mai sănătos.

Fetelor, până data viitoare, am o intrebare pentru voi: ce tip de rochii purtați vara asta?

Foto: Vicențiu Petreacă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish