bonprix

Mama outfit | Bonprix

Review comandă Bonprix: După ce am născut, mi-am comandat un set de la Bonprix compus dintr-o pereche de pantaloni scurți / bermude și sacou, în aceeași culoare. O perioadă nu am putut să port pantalonii pentru că burta nu se retrăsese în totalitate, astfel că îmi erau destul de strâmți la talie și nu mă simțeam confortabil. Abia după 2 luni de la naștere pot purta lejer pantalonii, dar datorită centimetrilor în plus cu care am rămas după sarcina, nu sunt foarte mulțumită de cum arăt în ei. Dar trebuie să spun că sunt foarte frumoși! Alături de sacou, setul mi se pare superb și pot să îl port în diferite ocazii.

O nouă culoare: Pentru prima dată în comenzile pe care le fac la Bonprix și aleg alte culori pe lângă negru. Da, este o noutate și pentru mine acest roz. După ce am născut, am simțit nevoia să adaug puțină culoare în garderoba mea. Recunosc că este o pată de culoare nouă, nu am prea multe haine de culoare roz. Cu toate acestea mă bucur că am avut curaj și dorință să ies din zona de negru în care am stat mai bine de 6 ani. Ies din confort cu această culoare și nu sunt mereu dispusă să port roz. Cu toate acestea mă simt bine în acest set și în această culoare. Cred că unei tipe cu pielea mai închisă la culoare sau bronzată, ar arăta foarte bine această nuanță de roz.

Mărimile Bonprix: Pe blog puteți citi și alte articole legate de comenzile pe care le-am mai făcut la Bonprix, sfaturile mele de care consider că ar trebui să țineți cont privind alegerea produselor de pe site și detalii privind livrare, calitate sau prețuri. La fiecare comandă pe care o dau la ei, am emoții pe partea de mărimi. Am ales mărimea 38, știind că hainele de la ei sunt recomandate a fi comandate cu o mărime mai mică. Am ținut cont în alegerea mărimii la pantaloni de faptul că în acea perioadă, corpul încă trecea prin perioada de schimbare de după sarcină și gândul că o perioadă o să am centimentri în plus în talie. Când a ajuns comanda, s-a dovedit că mărimea 38 a fost opțiunea cea mai potrivită. În mod normal aș fi ales 36, dar nu am vrut să risc să îmi fie mult prea strâmți pantalonii. În ceea ce priveste mărimea la sacou 38 este destul de lejer, mai ales că este o croială oversize. Dacă alegeam mărimea 36, mai mult ca sigur îmi venea fix pe zona sânilor.

Mama Outfit: Până acum am purtat doar sacoul pe care l-am avut cu mine la ieșirea alături de Frida în prima lună. Nu am avut ocazia să port compleul în întregime și sinceră să fiu, încă mă adaptez culorii și nici nu am avut foarte multe ieșiri în aceste aproape 3 luni de când am născut. Inițial am vrut să îl comand pe negru, dar m-am convins că pot încerca și alte culori. Tot în această perioadă a fost cam greu să pozez outfit-uri noi, Frida m-a ținut activă 18 ore din 24. Mă bucur că de câteva zile și-a mai reglat cât de cât somnul pe timpul zilei. Motiv pentru care îmi pot aloca câteva zeci de minute și altor activități. De cele mai multe ori nu reușesc să le duc la bun sfârșit și să fac un lucru cap-coadă și amân pe următoarele zile. Sper ca în următoarea perioadă să am timp pentru a fotografia câteva outfit-uri potrivite pentru ieșirile cu bebe.

Compleu: Pantaloni scurți și sacou Bonprix

Sacou Bonprix: Sacoul este genul pe care îl poți purta multă vreme și de care poți spune: e la modă și următorul sezon. De altfel, croiala este și ea una care poate fi pusă în combinație cu haine și accesorii cu ușurință. Și cu siguranță își găsește locul în dulapul multor femei cu stiluri diferite. Se potrivește în combinație cu mai multe piese din dulapul meu, ceea ce îl face destul de versatil. În ceea ce privește lungimea sacoului, lungimea sa nu este printre cele recomandate pentru minione, așa cum sunt și eu. Nu avantajează deoarece nu creează vizual un echilbru între proporții, dar pentru mine este o piesă care îmi place tare mult. În general, recomandările sunt ca persoanele scunde să evite lungimea medie.

Bermude Bonprix: Foarte frumoși! Nu i-am pozat, însă, dar cu prima ocazie o să profit și o să îi adaug în câteva fotografii. În ceea ce privește lungimea acestora, purtați separat cred că se potrivesc mai bine unei persoane înalte și cu picioare lungi și subțiri. Însă atunci când adaug sacoul, arată foarte bine împreună, chiar și pe o persoană scundă ca mine. Materialul o idee cam transparent, dar nu deranjant. Îmi place că au talia înaltă – mă repet în a spune că nu port alte mărimi de talie pentru că nu îmi place și nu mi se potrivesc ca stil vestimentar. Ca detaliu: în jurul taliei au o curea din material care adaugă un plus modelului. Lungimea lor nu mă deranjează atunci când adaug sacoul, mai ales că au aceeași nuanță, ajută puțin la creeare unui echilibru în proporții.

Încă o dată Bonprix mi-a confirmat că pot avea încredere în faptul că oferă clienților săi produse de calitate. Și de data aceasta am fost mulțumită de comanda pe care am făcut-o pe Bonprix în cadrul programului dedicat bloggerilor. Recunosc că mi-a luat ceva timp să îmi aleg o ținută pentru acest articol. Noutățile din acest sezon sunt pe gustul meu și se potrivesc cu succes stilului și garderobei mele. În altă ordine de idei: se poate și pe roz! Chiar dacă de ani de zile am ales să port negru. Consider că vârsta mi-a permis, dar acum, mai ales că a venit și Frida, e nevoie și de puțină culoare în garderobă pentru a se alătura veseliei ei.

P.S: Căruciorul, de care sunt foarte mulțumită și consider că am făcut cea mai bună alegere pentru noi, este Greentom de la Kidsretail despre care o să povestim pe blog în articolele următoare.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish