Mantou Outdoor Bonprix | Iarna in Islanda

După 3 luni de când am ajuns în Islanda, am reușit să îmi fac timp zilele acestea să povestim puțin și aici. Chiar dacă în ultimele luni toată atenția mea s-a îndreptat către contul de Instagram, în continuare îmi face plăcere să revin pe blog. Cu ocazia aceasta continui seria articolelor dedicate Bonprix – din cadrul #bonprixbloggers, despre un mantou outdoor.

Aș vrea să vă întreb aici dacă ar de interes articole privind experiența și viața noastră în Islanda. Ce tip de articole v-ar plăcea să găsiți pe blog?

Comandă Bonprix – îmbrăcăminte pentru Islanda

Înainte să plec, mi-am făcut o comandă pe Bonprix de 2 geci și o vestă – îmbrăcăminte outdoor gândită pentru vremea din Islanda, cu utilitate și care mi-au atras atenția din punct de vedere estetic. Am observat că articolele privind părerea despre produsele Bonprix sunt destul de accesate, astfel că sper și de această dată să ofer informații cât mai utile și detaliate.

Știu că în România temperaturile sunt neobișnuit de ridicate pentru această perioadă și ar fi potrivit să vorbesc acum despre o geacă mai subțire pe care am comandat-o. Însă, o să revin la începutul primăverii cu acel review și aici îmi îndrept atenția către această geacă.

Eu îmi cumpăr o geacă o dată la ceva timp. Cel puțin o geacă tehnică nu îmi cumpăr în fiecare an. Investesc într-un produs bun și îl port până când intervin factori care necesită înlocuirea. Spre exemplu: geaca tehnică pe care o aveam deja, care și-a făcut treaba prima dată în Islanda, a fost nevoie să o înlocuiesc pentru că nu o mai puteam închide la bust. (asta în mai 2022 înainte să slăbesc 10 kg) Apoi, înainte de plecare, am hotărât să aleg o geacă tehnică lungă sau mantou outdoor, așa cum este denumită aceasta pe Bonprix. Am văzut acest mantou pe aplicația Bonprix și am comandat-o cu gândul că dacă nu este ceea ce am nevoie, o trimit înapoi.

Este exact ce trebuie! Și spun asta după ce am purtat-o 3 luni, într-una dintre cele mai friguroase ierni din ultimii ani în Islanda.

Primul motiv pentru care am ales acest model a fost că face parte din categoria de geci tehnice, iar aceasta variantă este perfectă pentru sezonul rece, cu temperaturi scăzute, vânt, ploaie și zăpadă. Și așa și este! Nu este un mantou greu și plin de material, din contră, este o geacă foarte ușoară, foarte bine gândită și materiale calitative. Protejează foarte bine și este confortabilă. Am libertate de mișcare, ceea ce am mare nevoie cu un toddler de 1 an și 8 luni. De altfel, la minus 12 grade, am purtat pe sub o bluză subțire și colanți. Nu am simțit niciun pic de frig.

Este un mantou lung, iar la pași mai mari e nevoie să ridic o idee fermoarul. Dacă ești înaltă, nu o să fie nevoie. Chiar dacă sunt minionă, îmi place cum se așează și cum arăt în ea. Chiar dacă este o geacă tehnică, are o croială frumoasă și arată foarte bine pe corp. Dar cel mai important pentru mine este că izolează foarte bine și nu simt frigul. Un alt plus este gluga care se poate da jos, iar blana este plină.

O să revin cu alte comenzi pe Bonprix pentru haine outdoor, pentru că am încredere că primesc ceea ce site-ul îmi prezintă.

Mărimea am ales-o 38, ceea ce coincide cu realitatea. Chiar dacă am slăbit și 36 era o mărime potrivită, am vrut să fiu sigură că pot lua pe sub o bluză mai groasă și ulterior nu mă strânge.

În ceea ce privește prețul de 399 lei, consider că este foarte bun pentru aceasta geacă / mantou outdoor. Totodată, știu că am prins și o reducere de 12% în zilele în care comandat, așa că am a avut mai mult decât decent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish