O N E D A Y

 

Și gata! Cu pozele ăstea arunc toți ciorapii de plasă! Câteodată mi se pune mie pata pe ceva, dar la fel de repede și renunț. Deci după vreo 2-3 luni, mi-am făcut destul damblaua cu ei. (dar fie vorba între noi, deja aștept să fie din nou în trend)

Uitați-vă bine la cămașa asta pentru că a ajuns la gunoi. A fost băgată cu o geacă de piele la mașina de spălat (împreună cu alte haine de ale mele) și acum au rămas doar pozele.  Dar între timp mi-am mai comandat una, e one size, mi-ar fi trebuit o mărime mai mică, dar mă mulțumesc și cu acest model. Poate fi adăugată în diverse outfituri, e foarte lejeră și pentru vremea caldă e perfectă.

O perioadă destul de lungă nu am mai purtat cămăși. Cât am fost reporter, cămașa și sacoul nu lipseau din garderobă, însă am avut poftă să reiau acest articol vestimentar. Am vrut ceva mai îndrăzneț, așa că am băgat foarfeca într-o altă pereche de jeansi. De sus până jos! Eu v-am zis care e faza cu stilul, așa că până data viitoare o să văd ce idei îmi mai vin.

De ce O N E D A Y? Pentru că.

Fetelor, care sunt cele mai îndrăznețe încercări ale voastre din punct de vedere vestimentar?

 

 O N E   D  A Y

Cămașă 

Chocker

Fotograf: Vicentiu Petreaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish