Make everyday outfit count with the perfect black velvet and choker harness

 

Catifeaua este vedetă a acestui sezon, așa că a ajuns și în dulapul meu. O găsim în blazere, pantaloni, rochii sau salopete. Eu am  ales să port o salopetă și ca un secret: este prima mea piesă din catifea. Mereu m-am ferit de acest material. Aveam impresia că e ușor bătrânicios , greu de purtat și de asortat. Însă, în momentul în care am probat această salopetă, a fost dragoste la prima vedere.

Salapeta este un scurtă, la care am adăugat o pereche de sandale cu toc. Am găsit-o într-un vintage, la preț foarte mic. Cum să nu iubești astfel de magazine? Dacă ai noroc, găsești super haine. Detaliul pe care îl ador este faptul că o pot lasă pe umeri. (nu știu de ce, dar nu am poză la întreaga ținută)

Hamurile au fost în trend în 2016, dar se pare că această modă continuă și în acest an. Am observat că pe diverse pagini de facebook, unde se vând astfel de produse, prețul lor depăsește 70 lei. Aceleași produse se vând cu 0,99 cenți pe site-urile din China. Eu l-am luat de pe olx cu 25 de lei. Sinceră să fiu, l-am cumpărat mai mult de curiozitate, nu este chiar genul meu de accesoriu, însă hai că vine bine și l-am adăugat salopetei.

Fetelor, ce părere aveți despre ținuta aceasta? Și tare sunt curioasă să aflu ce piese din catifea aveți?

Instagram

contact: office@dianamatusa.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish