Little Dutch

Papusile Little Dutch | Cate-n luna si-n stele

Julia și Jim, păpușile Little Dutch de pe Cate-n luna si-n stele, așteaptă cuminți până când Frida Harriet o să se joace cu ele. Câte povești o să se creeze în jurul lor! Și micuța Rosa va face și ea parte din tot acest joc minunat. Și cum mie îmi place ideea de seturi sau să am întreaga colecție, o să am grijă ca și celelalte păpuși din colecția Little Dutch, Sophia și Evi, dar și Rosa în mărimea de 35 cm, să se alăture. O colecție specială de păpuși, atemporale, care cu siguranță va avea beneficii asupra dezvoltării micuței noastre.

Sunt curioasă dacă F.H. va alege nume noi pentru cele trei păpuși sau le va păstra pe cele inițiale. Sunt sigură că o să le iubească și îi va face plăcere să le descopere pe fiecare în parte.

Păpușa Sofia din această colecție are o poveste foarte frumoasă. Little Dutch si Tiamo au creat această păpușă pentru a veni în sprijinul copiiilor cu probleme de sănătate. Fiind creată în scop caritabil, o parte din încasările obținute în urma vânzării acestei păpuși se donează către Spitalul de Copii Sophia, din Rotterdam.

papusi

Beneficiile jocului cu păpuși:

În copilărie fiecare dintre noi a avut o jucărie preferată, iar joaca cu păpușile era una dintre activitățile preferate pentru mulți dintre noi. Indiferent de modelul păpușilor din ce erau confecționate, sunt sigură ca fiecare dintre noi ne-am bucurat măcar o dată de jocul cu păpușile. O activitate plină de creativitate, care pune imaginația la treabă, printre care cei mici construiesc tot felul de povești, cu scenarii și situații.

Astfel că jocul cu păpuși are numeroase beneficii, dintre care:

  • dezvoltă abilități motorii
  • stimulează abilități de comunicare
  • ajută la dezvoltarea inteligenței emoționale
  • crește empatia, bunătatea, afecțiunea și tandrețea
  • contribuie la dezvoltarea abilităților sociale și relaționare
  • responsabilitate și protecție prin faptul că cei mici învață să aibă grijă de jucării
  • dezvoltă imaginația și încurajează creativitatea
  • dobândesc încrederea de sine

catenlunasinstele
Păpușile Little Dutch – Perfecte de îmbrățișat și dormit

Fabricate din material hipoalergenic, păpușile Little Dutch sunt recomandate celor mici chiar de la naștere. Materialul din care sunt confecționate este unul moale și plăcut la atingere. Sunt perfecte chiar și pentru atunci când doarme. Fiind material textil, pot fi spălate fără să se deterioreze. Iar dacă din greșeală se rupe, cu un ac și ață problema este rezolvată. Și la cât de simpatice sunt, cu siguranța vor fi și greu de înlocuit – atemporale.

Îmi place calitatea materialelor din care sunt confecționate, iar culorile sunt foarte plăcute. Nu îmi plac acele jucării gălăgioase, pline de culori stridente, din materiale care pe lângă faptul că nu sunt potrivite pentru cei mici, pun în pericol sănătatea și siguranța lor. Îmi dau mie o stare de agitație, de altfel, nici pentru cei mici nu sunt o alegere potrivită. Acesta fiind un aspect care îmi place mult și mă face ca în continuare să aleg jucăriile de pe Cate-n luna si-n stele. Am încredere că produsele, destinate micuților noștri, din portofoliul lor, sunt alese cu multă atenție și implicare.

papusi little dutch

Așadar, încă o dată, Cate-n luna si-n stele mi-a oferit ocazia să observ faptul că produsele lor oferă cel mai important lucru: calitate – de la produse de puericultură, accesorii, decorațiuni pentru camerele copiilor și jucării premium. Brandul olandez, Little Dutch, din gama lor, a devenit și pentru mine, o dată cu venirea copilului meu, unul dintre preferatele mele, prin produsele de calitate superioară pe care le produce.

Colecția de păpuși, Little Dutch, se găsește în 3 variante de mărimi: 10 cm, 35 cm și 50 cm. Perfecte pentru a fi făcute chiar și cadou, deoarece vin ambalate în cutii superbe, în stil nordic.

papusi copii

Păpușile menționate le găsiți aici:

Papusa Julia Little Dutch

Papusa Jim Little Dutch

Papusa Rosa Little Dutch

*Articolul face parte dintr-o colaborare cu magazinul Cate-n luna si-n stele.

Related Post

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish