prosoape bambus

Prosoape din bambus pentru copii | Paturica Fermecata

Despre unele dintre cele mai frumoase lucruri realizate în Atelierul Paturica Fermecata am scris și în acest articol din categoria Mamatusa, în care v-am povestit despre primele pregătiri pentru venirea bebelușului.

Paturica Fermecata este un magazin online de textile unde puteți găsi seturi pentru pătuț, păturici, produse pentru decorul camerei, babynest-uri, accesorii și jucării, trousouri pentru botez, produse pentru mămici, sisteme de înfășare și îmbrăcăminte pentru micuți. Toate produsele sunt de înaltă calitate și pot fi personalizate cu numele nou-născutului sau cu mesaje. Un brand românesc care pune accentul pe calitatea materialelor și bunăstarea celor mici. Culori și imprimeurile plăcute sunt alese cu grijă, iar țesăturile sunt prietenoase cu pielea celor mici, inclusiv al nou-născuților.

Pentru mine Paturica Fermecata în continuare rămâne un prieten drag sufletului meu, deoarece mi-a adus primele momente pline de emoție în sarcină. Atunci când am văzut pentru prima dată numele ales pentru fata noastră pe câteva articole de la ei, a fost un moment plin de încărcătură pentru amândoi și realizarea că în curând o să fim părinți.

Interacționez cu Paturica Fermecata de aproape 3 luni și un lucru apreciez tare mult la ei – un brand românesc plin de iubire și pasiune pentru ceea ce fac. Se implică foarte mult în relația cu clienții și au grijă să ofere mai mult decât produse de calitate. Motiv pentru care le-am propus să realizăm acest interviu, la care să îmi răspundă la câteva întrebări, din dorința de a cunoaște mai bine echipa din spate.

Prosoape bambus pentru băița bebelușului

Așa cum am menționat anterior, la Paturica Fermecata se găsesc și articole potrivite pentru băița bebelușului. Astfel că pentru F.H am ales câteva prosoape care să fie potrivite pentru pielea ei încă de la prima băiță. Astfel că prosopul ales este din frotir de bambus 100%, în nuanța ivoire – personalizat cu mesajul Baby Girl. De la prima atingere am putut să observ că țesătura este calitate. Materialul este foarte moale și potrivit pentru pielea nou-născutului. Clar se observă o diferență între prosop de al meu și acest prosop bambus. Absoarbe repede apa, se pare că procentul este de 60% mai multă apă absorbită decât un prosop de bumbac. Printre calitățile sale se numără și proprietăți antifungice, antibacteriene și antistatice. Foarte simpatică ideea de glugă pentru a ține acoperit cât mai bine capul bebelușului după baie.

Totodată, a trecut prin prima igienizare la mașina de spălat, cu funcția de uscare pentru a putea să îl pun în bagajul de maternitate. S-a comportat impecabil, materialul a rămas la fel de moale și plăcut la atingere. După l-am și trecut prin aburii stației de călcare (nu este permisă călcarea) și în continuarea prosopul și-a păstrat textura. O țesătură de calitate care se poate observa că se va păstra indiferent de spălările repetate. Acest prosop face parte din gama premium din portofoliul atelierului Paturica Fermecata și poate fi personalizat cu numele copilului, inițialele sale sau Baby Girl, Baby Boy, în funcție de cum vă doriți.

  • Mărimea este de 85×85 cm, suficient de mare pentru micuți.

Foarte utile pentru baia bebelușului o să îmi fie și setul de 3 miniprosopele din frotir de bambus 100%. Le văd utile și ca ajutor când o să o hrănesc, în plimbări să am la îndemână ceva de șters sau atunci când o spăl să pun un prosop cald pe pielea ei. Indiferent de context, aceste prosopele cred că o să îmi fie indispensabile și țin să cred că o să aleg încă un set, să fiu sigură că am la nevoie prosoape în plus, dar și de dragul lor. La rândul lor și acestea au aceleași proprietăți pe care le-am menționat despre prosopul cu glugă.

  • Setul conține 3 prosoape de dimensiunea 28×28 cm.

Se pare că pe partea aceasta am cam tot ce îmi trebuie pentru F.H., sper doar ca să fi făcut o alegere potrivită în alegerea cădiței, la momentul în care am luat-o, nu pot să zic că eram prea informați. Am mers pe ideea că e un model simpatic și cam atât. Dar vedem, după prima baie, dacă o să fie nevoie să o înlocuim.

Bambusul – materialul ideal pentru pielea delicată a celor mici

Nu știam de faptul că bambusul este o țesătură care în ultimii ani este din ceea în ce mai folosit în produsele destinate celor mici. Este intrat recent în industria textilă și are calități superioare bumbacului. Mult mai moale, fin și confortabil pentru cei mici, în special pentru micuții cu pielea sensibilă, la care se adaugă și proprietățiile pe care le-am punctat anterior. Singurul dezavantaj este că poate avea un preț puțin mai mare pentru unii părinți, dar considerat la momentul actual una dintre cele mai sănătoase alegeri și cel mai sigur material pentru cei mici. Producătorii scandinavi de produse destinate copiilor, au fost printre primii care au fost atrași de beneficiile fibrelor de bambus organic.

Tot din bambus, la Paturica Fermacata găsiți prosoape dublate la care puteți alege modelul, prosoape de dimensiunea 30×50 cm, mânușa de baie și sistem de înfășare. Ceea ce mă bucur să adaug este că prețul produselor din bambus este unul foarte prietenos. Așa cum am mai zis: Paturica Fermecata are produse de calitate, la prețuri foarte bune care merită atenția părinților.

Coș și plic pentru scutece

Pe lângă prosoapele bambus, alături o să ne fie de mare ajutor și un coșuleț pentru scutece. Pot să țin în el lucrurile necesare pentru masa de schimbat, precum scutece, creme, șervețele umede și alte produse necesar să îmi fie la îndemână. Fiind din material textil poate și spălat la mașină. Este realizat 100% din bumbac. Iar dacă o să plecăm la plimbare sau călătorie, vom avea cu noi un plic pentru scutece, care o să ne fie din nou, de mare ajutor. Și acest produs este realizat din 100% bumbac.

Atât modelul coșulețului, cât și plicul poate fi ales în funcție de gustul fiecăruia. Paturica Fermecata pune la dispoziție o serie de modele precum: curcubee, arici, iepurași, prințese, unicorni, mașinuțe, steluțe, elicoptere, baloane, trandafiri, lebede, balerine. Iar la plic se poate alege și o culoare în interior precum: roșu, albastru sau galben. Sunt foarte simpatice și utile acest tip de produse. Mai ales dacă vă place să asortați produsele, astfel încât să formați un set, puteți alege, spre exemplu, modelul și culoarea plicului identic cu al unei păturici.

De povestit, mai povestim despre alte articole pe care le am de la Paturica Fermecată precum superba păturică pentru scaunul auto sau păturica aniversară. Dar până atunci vă invit să îi cunoașteți mai bine în acest interviu.

*Articolul face parte dintr-o colaborare cu brandul Paturica Fermecata, însă nu influențează sinceritatea părerilor despre produsele menționate.

www.paturicafermecata.ro | Instagram | Facebook

Related Post

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish