smyk reduceri

Reduceri de vară în noul catalog SMYK

*Pentru puțină culoare, am făcut update la articol și am adăugat fotografii din momentul în care am fost la cumpărături.

Suntem în perioada reducerilor de vară, iar la SMYK găsești până pe 11 iulie prețurile reduse la produse precum jucării, articole bebe, articole creație și outdoor. M-am uitat pe catalogul de reduceri SMYK și mi-am făcut o listă de cumpărături, cu ce am nevoie să îi cumpăr Fridei, dar și pentru a profita de reduceri. Și nu doar asta! Pe 2 iulie, împlinește două luni și poate găsesc ceva drăguț pentru ea pentru a păstra ca amintire. O să merg într-o plimbare la Sibiu în weekend-urile care o să vină și profit de asta să merg într-unul din magazinele SMYK. Dacă de fiecare dată când am ajuns în magazin am fost pe fugă, data asta îmi fac timp mai mult pentru a lua fiecare raion în parte.

SMYK este un lanţ internaţional de magazine specializate în comercializarea articolelor pentru copii, care se află în România din anul 2009. Printre mărcile comercializate în cadrul magazinul se află: Smiki şi Cool Club (branduri proprii), Canpol babies, Tommee Tippee, Avent, Nuk, Kindercraft Lego, Barbie, Hotwheels etc. Pentru copii cu vârste cuprinse între 0 și 14 ani, la SMYK găsești o gamă largă de produse de îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării, dar şi articole de puericultură – cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă. Toate articolele din magazin sunt la prețuri accesibile. Produsele sunt bine organizate pe raioane, acesta fiind un motiv pentru care îmi place să fac cumpărăturile direct din magazin. Să fiu sinceră, greu este să nu plec cu plasele pline de cumpărături. Mai ales când eram însărcinata, aș fi cumpărat de toate. Acum, după 7 săptămâni de când am născut pe Frida, am cam văzut cum stă treaba și care sunt nevoile. Bine, nu pot să zic că nu mai cumpăr atât de mult, dar sunt mai organizată.

Totodată, legat de prețuri, din ce am observat când am mai fost în magazin sau m-am uitat pe site-ul SMYK, acestea sunt avantajoase și pentru buzunare diverse, dacă pot zice astfel. Raportul calitate vs. preț, de altfel, foarte bun. Așa cum am vorbit în alte articole de pe blogul meu, țin mult la calitatea a tot ce o înconjoară și are nevoie Frida: de la produse indispensabile de îngrijire și protecție, până la haine și jucării. Din trimestrul doi, de când am primit confirmarea că totul e în regulă cu sarcina, am început să cunosc piața de produse destinate copiilor și prețurile practicate. Motiv pentru care am ochiul format când găsesc produse la prețuri de luat în seamă. Bine, asta nu înseamnă că mă și abțin în a nu-i lua tot ce mi se pare drăguț și potrivit pentru ea.

haine smyk
Cumpărături la SMYK

Pe lista de cumpăraturi este și un prosop cu glugă. Chiar dacă mai am prosoape pe care le folosesc doar pentru Frida, deseori se întâmplă mici accidente și mă aflu în situația în care trebuie spălate cât mai repede. Așa că, un prosop în plus nu strică.

Tot în catalogul SMYK am văzut că articolele de îmbrăcăminte pentru cei mici sunt reduse până la 50%, cel mai mult mă interesează cele din bumbac organic. Ultima dată când am fost în SMYK nu m-am uitat la salopete, dar sper să găsesc în magazin unele, neapărat cu fermoar. Capsele au început să devină o problemă când Frida se mișcă în toate direcțiile. În ceea ce privește mărimea, a trecut de haine de nou-născuti 50-56. Este între mărimi deoarece 62 îi este destul de larg. Îmi place tare mult să o îmbrac în rochițe. Am văzut că au pe site o rochiță Cool Club cu modelul de broderie englezească la mâneci. Sper doar să găsesc în magazinul SMYK din Sibiu mărimea potrivită pentru ea.

Tot pe lista de cumpărături mai este și un scaun de masă. O variantă la SMYK are fi un scaun la prețul de 129,99 lei, redus de la 169,99 lei. Avem nevoie de unul pentru că în patru luni începe diversificarea și să fim pregătiți.

Cel mai mult la SMYK îmi plac articolele din categoria de produse îngrijire mama și copilul. Am găsit un suport pentru schimbat, cred că ne-ar fi util unul special, mai ales acum când începe ușor-ușor să se întoarcă cât ai clipi de pe o parte pe alta. Și nu în ultimul rând pe lista de cumpărături am pus și câteva jucării de dentiție – dar să văd ce găsesc în magazin.

Sper să mă țin de lista de nevoi când o să ajung la fața locului și o să îmi amintesc ce am de cumpărat când o să văd atâtea minunații. O să vă arăt pe Instagram ce o să cumpăr de la ei și cum voi profita de reducerile din această perioadă. Când o să crească Frida, sunt convinsă că o să adore să meargă să își cumpere jucării din SMYK. Sunt atât de multe, încât eu dacă aș fi copil nu aș ști ce să aleg. Cei drept am văzut că au Lego, sper să nu fie prea interesată de ele. Nu de alta, dar Pluto ar putea fi interesat de rosul lor și poate ne trezim că mai și înghite piesele mici.

Reducerile din perioada 24 iunie – 11 iulie se potrivesc la fix cu lista mea de cumpărături. Mai întâi poate vă uitați pe noul catalog să vă faceți o idee. Dacă ești mamă, spune-mi în comentarii dacă ai mai făcut cumpăraturi de la SMYK sau ce ți-a atras atenția din catalogul de reduceri primavară-vară.

reduceri produse copii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish