Review | Comandă Posterstore


Zilele trecute am postat pe Instagram o fotografie cu unul dintre tablourile primite de la Posterstore în urmă cu puțin timp. În ultima comandă am ales câteva tablouri, toate în aceeași tematică pentru locul de joacă al Fridei și unul pentru baie. Am ales și de această dată șase ilustrații din categoria pentru copii, din aceeași tematică. Când le-am comandat, făceau partea din categoria de “noutăți” de la ei de le site și mi-au atras imediat atenția. Pe partea de rame am ales tot lemn maro deschis pentru că îmi place cum arată cu mobila din cameră. Am adăugat și ramă albă pentru baie, care se potrivește bine cu tot aranjamentul din flori pe care îl avem.

Dacă vă plac acest tip de elemente pentru decorul casei, vă recomand să urmăriți colecțiile și noutățile celor de la Posterstore. Recent au pus pe site și colecția de iarnă, iar ilustrațiile mi se par superbe. De altfel, deseori au campanii de reduceri, precum Black Fridey, când au avut prețuri reduse cu 35%.

Am mai postat în urmă cu ceva timp un articol și fotografii pe Instagram cu posterele și ramele alese de la Posterstore și am primit câteva întrebări la care urmează să răspund:

Posterstore?

Posterstore este un brand sustenabil din Suedia, care comercializează o selecție impresionantă de postere și rame la prețuri accesibile. Indiferent de stilul casei tale, sigur găsești la Posterstore ceva pe gustul tău. Probabil cea mai grea parte este să te decizi, scandinavii oferă atât de multe categorii de ilustrații: peisaje, animale, abstract, arhitectură, vintage, până la printuri potrivite unei camere pentru copii. De altfel, atât printurile, cât și ramele pot fi alese în diferite mărimi.

Cum sunt produsele? În ce stare ajunge comanda?

Ramele sunt de calitate și arată bine. Eu de la Posterstore am varianta de lemn alb și lemn maro deschis. Ele se pot agața în patru puncte sau rezema în cot. Vin cu un plexiglas înfoliat pe ambele părinți. Printurile sunt pe hârtie groasă și toate sunt înfoliate foarte bine. Ambele comenzi au ajuns la mine impecabile.

Cât durează să fie livrată comanda?

Prima comanda pe care am făcut-o la ei a durat în jur de 4 zile lucrătoare. Iar a doua comandă a ajuns în 3 zile lucrătoare.

Înainte să ajungă prima comandă, nu aveam foarte mari așteptări de la niște tablouri – însă, se vede că brandul suedez pune accent pe calitatea produselor sale. Și merită aruncat un ochi pe site-ul lor în cazul în care te ai mutat recent, renovezi sau vrei să dai un aer nou casei tale. Pe site-ul lor găsești și partea de inspirație în cazul în care nu te poți decide. 

Articolul este scris în colaborare cu Posterstore. Părerea mea despre produsele prezentate nu este influențată de colaborarea prezentă. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish