Review | Produse pentru bebelusi si copii Dodie – Purio

În urmă cu ceva timp, am acceptat propunerea de a testa produsele Dodie, de pe magazinul online Purio și de a veni cu o părere despre ele aici. Cum pe blog scriu des despre produsele destinate celor mici, am considerat relevant acest subiect, mai ales că sunt o noutate pentru mine.

matusa10 cod de reducere de 10% pe site-ul purio.ro

Întăi de toate: produsele sunt create pentru cei mici, însă pentru Frida am folosit doar șervețelele, iar la nevoie gelul și apa de curățare. Nu fac teste pe pielea bebelușului meu, dar încerc să aduc aici o părere cât mai reală de consumator. Așa cum scriu în fiecare articol: cere părerea unui medic pediatru sau dermatolog.

Să facem cunoștință cu Purio & Dodie

Purio este un magazin online cu produse pentru bebeluși și copii, ce aduce în România branduri recunoscute la nivel internațional. Misiunea celor de la Purio este de a le aduce bunăstare atât bebelușilor cât și mămicilor. De aceea atenția lor se îndreaptă către produse cât mai compatibile cu pielea micuților noștri, totul să fie cât mai natural și organic și 100% sigur.

Dodie este un brand francez, cu o experiență de peste 60 de ani. Dodie produce sub îndrumările experților pediatri o gamă largă de produse: cosmetice pentru copii cu până la 100% ingrediente naturale, biberoane anticolici cu sistem brevetat, suzete anatomice și ortodontice și produse necesare proaspetelor mămici.

Despre cosmeticele Dodie, conform Purio

 • sunt testate dermatologic, hipoalergenice;
 • sunt concepute din ingrediente bio și organice;
 • ingrediente provenite din agricultura ecologică;
 • fără săpun, mențin filmul hidrolipidic al pielii; 
 • pot fi folosite din primele zile de viață;
 • produsele cosmetice Dodie sunt compuse din combinații exclusive de ingrediente organice;
 • hidratează, protejează și catifelează pielea;

Părerea mea despre produsele Dodie

Produsele Dodie care au ajuns la noi sunt din cele pentru baia bebelușului, îngrijirea bebelușului și o jucărie pentru dentiție.

Cu un ambalaj plăcut și vesel, primul impact pe care l-am avut cu produsele Dodie, a fost mirosul lor: un parfum delicat, curat și plăcut. Atenția mea s-a îndreptat mai mult către produsele de curătare a pielii:

 • Gelul de duș se poate folosi pe față, corp și păr. Are o textură destul de lichidă, recunosc că nu este printre preferatele mele, iar mirosul ușor cam puternic – pentru bebeluși prefer cosmeticele fără parfum. Dar după folosire, oferă senzația de piele curată și împrospătată. Am avut nevoie să îl folosesc o dată să o spăl pe Frida și nu am observat vreo problemă. Nu știu cum se comportă pe păr, dar o să îl încerc. 
 • Pe de altă parte, am fost curioasă să încerc uleiul de curățare, iar din toate produsele acesta este preferatul meu. L-am pus la duș și o să mă bucur de el.
 • Șervețelele Dodie sunt chiar foarte bune. Acum folosesc șervețele umede mai mult pentru a șterge când se murdărește pe mânuțe, pentru că după fiecare schimbare de scutec o curăț cu apă și săpun. Dar, la fel, am folosit șervețelele pentru zona scutelui fără probleme. Mirosul lor este din aceeași nuanță cu celelalte produse, unul specific brandului Dodie.
 • Apa de curățare o avem mereu la îndemână, alături de dischetele tot de la ei, pe care le folosesc când se mai murdărește.. Nu am folosit-o pentru zona scutelui. Are un miros plăcut, nu are nevoie de clătire și nu usucă pielea.
 • Spray-ul răcoritor cu apă termală îl păstrăm pentru la vară. L-am testat și îmi place! Cred că la vară, o să dau comandă de mai multe.

În pachetul primit am avut parte și de produse de îngrijire, pe care nu am avut nevoie momentan să le folosim, dar pe parcurs, pe story o să revin cu păreri. 

Cred că Dodie merită încercat, sunt produse în regulă, mai ales dacă cei mici nu se confruntă cu probleme de piele. Întreaga gama de produse o găsiți pe purio.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish