Pixi Beauty

Review | Noutăți Pixi Beauty | Make-up

Înainte de a începe recenzia produselor Pixi Beauty, răspund la întrebarea pe care mereu o am atunci când mă pun la masa de machiaj: De ce nu postez și pe nișa de make-up? Am avut perioade în care mi-ar fi plăcut să fac content pe make-up, dar partea de skincare mereu i-a luat locul. Îmi place să mă machiez și îmi place să învăț să fac asta. În 2018 mi-am propus să adaug pasiunii mele și un curs de machiaj, care să mă ajute să îmi îmbunătățesc tehnica. Din ce îmi amintesc, erau atât de multe recomandări de traineri și cursuri, eu aveam un program încârcat și nu mi-a permis timpul să continui căutările. Consider machiajul o formă de exprimare artistică. De altfel, cred că sunt foarte puțini make-up artiști cu adevărat buni la noi în țară. Nu îmi plac împopoțonările, culorile stridente, machiaje fără stil, bun gust și care te împodobesc ca un brad de Crăciun. Cred că machiajul are și el nevoie de un cod al bune maniere.

Îmi cumpăr des produse de machiaj, dar nu din categoria celor super-profesionale, în care să investesc foarte mulți bani. Momentan am puțin prea multe produse. Ar fi cazul să fac o curățenie și să rămân cu ceea folosesc în mod frecvent. De altfel, mi-ar plăcea și acolo să aplic aceeași regulă, pe care am început să o am la haine: mai bine o rochie care costă cât trei, dar pe care o port des, decât dulapul plin de haine *nu am cu ce să mă îmbrac*. La fel și cu partea de machiaj: am peste 30 de rujuri și folosesc 3 nuanțe: roșu și două tipuri de roz nude. Restul așteaptă să expire. Ar fi mult mai bine să am câteva produse, dar de care să mă folosesc în orice condiții și potrivite la cât mai multe machiaje. Beneficiul ar fi și pentru că nu ar mai ocupa atâta loc, dar și pentru timpul pe care îl acord machiajului. Mai ales acum că o am pe Frida, nu mai pot petrece ore întregi în fața oglinzii. Ieri am reușit performanța de a termina machiajul în 12 minute cap coadă. A început și obositor să cumpăr produse, pentru a vedea cum sunt și ulterior să fiu dezamăgită. Tot amân acest declutter, pentru că știu că e nevoie și de produse cu care să înlocuiesc ceea ce am acum. Un alt lucru care îmi displace este să merg în magazinele dedicate să îmi cumpăr produse. La fel ca la parfumuri.

Prin machiajele pe care obișnuiesc să le port, îmi place să îmi pun în evidență ochii și buzele. Astfel, de multe ori port eyeliner și ruj roșu. Cu toate că am exagerat de multe produse de make-up, nu am o tehnică sau ceva cu care să ies în evidență. Doar produse despre care să spun dacă își merită banii sau review la produse nou lansate, așa cum este și articolul acesta.

Make-up Pixi Beauty

Printre produsele de machiaj care s-au adăugat recent colecției mele sunt cele de la Pixi Beauty Printre cele testate de mine se numără patru palete care au venit în același goodie-bag și blush-urile On-the-Glow. Sunt produse noi lansate pe shop-ul Pixi Beauty.

MIND YOUR OWN GLOW – Radiance Palette, Pixi Denise

Nu degeaba am început cu aceasta prima dată, fiind preferata mea. Paleta conține 9 culori, care pot fi folosite individual sau combinate. Culorile sunt foarte pigmentate și oferă strălucire. De când o am început să folosesc la fiecare machiaj. Câteva farduri le folosesc și pe pleoapă.

SHAPESHIFTER PALETTE – Contour Paletter, Pixi Promise

Aceasta e doua paletă care îmi place, în special pentru faptul că obișnuiesc să îmi fac conturing. Are 9 nuanțe cu care poți face conturing, da formă și definirea feței și adauga luminozite și strălucire. Sunt ușor de blenduit, iar culorile sunt foarte pigmentate.

Următoarea paletă conține 25 de culori cremoase, care pot fi folosite atât pe buze, cât și pe obraji. Sunt cremoase și foarte pigmentate. Culorile pot fi combinate, astfel încât să ajungi la culoarea dorită și potrivită cu restul machiajului și rezistă ore bune pe buze.

TONES & TEXTURES – Eyeshadow Palette, Pixi Tina Yong

O paletă de farduri cu 25 de culori, din care poți scoate un machiaj pe care să îl porți atât pe timpul zilei, cât și seara. Din cele 25, două nuanțe nu port, în rest pe toate le pot purta atât individual, cât și combinate. Ca și în cazul celorlate palete și aceste farduri sunt pigmentate și deloc prăfoase. Se așază bine pe pleoapă, sunt ușor de blenduit și poți obține foarte multe machiaje frumoase cu ajutorul ei.

Formule hidrante, aceste blush-uri pot fi folosite atât pentru a da culoare în obraji și buze. Ador acest tip de produs pentru machiajul de zi cu zi. Dă un plus de culoare și este foarte ușor de folosit. Putem spune că este și practic. Are o textură cremoasă care se întinde ușor pe piele și se simte foarte bine. Eu le folosesc în special pe timpul zilei atât pe pielea curată, pe care am aplicat crema cu factor pe protecție. De altfel, le prefer și peste fondul ten, pentru că arată foarte bine. Mult timp am evitat texturile cremoase pe obraz, dar acum îmi plac să am un machiaj cât mai natural, care să îmi pună în evidență trăsăturile.

Blush-urile On-the-glow Pixi Beauty sunt disponibile în trei nuanțe: Juicy, Fleur și Ruby. Dintre cele trei nuanțe, nu am o preferată anume. Folosesc des nuanța Fleur, dar de cele mai multe ori ajung să le combin. Toate arată natural și cred că se potrivesc cu orice nuanța a tenului. Un alt detaliu legat de aceste blush-uri este că sunt printre cele mai vândute produse Pixi Beauty. Produsul are o cantitate generoasă și aș putea să îl folosesc ani de zile dacă nu ar expira.

Unul dintre beneficiile pe care le au produsele Pixi Beauty este că sunt fără parabeni și nu sunt testate pe animale.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish