Regăsește #FeminitateaLaSuperlativ prin RohBoutique

 

Am găsit rochia perfectă! Bine, probabil o să zic asta la fiecare rochie de la RohBoutique. Iubesc rochiile și culoarea roșie, iar cele două s-au întâlnit într-o singură ținută. Probabil pentru bărbați subiectul nu e foarte interesant, dar sigur pentru fete/femei este cel mai interesant subiect!

Decoltată în V cu o bentiță fixă în talie, material de calitate, fustă în clini, ușor evazată, acest model de rochie m-a cucerit de la prima vedere, iar relația noastră va fi una de lungă durată. Reușește să pună în valoare feminitatea. Știți genul acela de haine pe care le-ai purta toată viața? Niciodată nu o să se demodeze și întodeauna te vor aranja. Bine, asta dacă kilogramele în plus nu se vor arată. Oh, stai că există croitorie!

Despre Roh Boutique vă pot spune că este un adevărat paradis al femeilor. Un dulap online plin de rochii, fuste, bluze, accesorii și produse unicate.

La una dintre emisiuni “Pregătiri de nuntă” am purtat această rochie și tare mândră sunt de ea. Pe lângă faptul că mi-am înnebunit colegii cameramani spunându-le că dacă ar fi femei, ar simți aceeași bucurie ca și mine. Nu au înțeles ei mare lucru, dar sunt sigură că au simțit fericirea mea de atunci.

După pozele de Making of pe pagina de Facebook, MyWeddingTv, am fost întrebată de unde am rochia. Așa că, doamnelor, v-am răspuns la întrebare.

 

IMG_8250

IMG_8248

IMG_8252

IMG_8240

IMG_8249

IMG_8251
rohboutique

13957447_1107394599318322_478242605_n

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish