Rucsacul- un must have indiferent de sezon

Vă propun să descoperiți câteva modele de rucsac, de ce ele sunt un must have și de ce fac parte din accesoriile mele preferate.

Sunt sigură că în garderoba unei femei, există un număr destul de mare de genți. Niciodată nu există destule genți! Precum: Geantă de zi, de seară, simplă, mai ieftină sau mai scumpă, colorată, pentru ieșiri cu cea mai bună prietenă sau cu iubitul, geantă de muncă sau cea de cumpărături, mică, frumoasă, dar incomodă, geanta de ocazie sau geanta cu amintiri, geantă cu care te faci remarcată sau cea primită cadou.  Sau pur și simplu: gențile pe care le port când mă plictisesc de cea pe care am acum. Aș zice cel puțin 2 genți- dar ar fi foarte puțin!

Pentru multe femei gențile sunt o adevărată pasiune, unele genți nu se aruncă chiar dacă arată ca naiba, de zici că au purtat lupte și le-ai târât prin toți mărăcinii. Nu! Geanta cumpărată din primul salariu e neprețuită! Geanta cu care ai călătorit prin locurile pe care ți le doreai de mult, din nou, e pusă la loc sfânt. Geanta primită cadou de la mama, bunică sau primul iubit…vai de mine, nimeni nu se atinge de ea! Bine, până când ne apucă făcutul curățeniei și arunci tot ce prinzi, după vreo 7 luni îți aduci aminte de geanta vișinie pentru că s-ar potrivi cu ce porți acum. În acel moment de *flăcările iadului* regreți că ai aruncat-o și cel mai probabil cauți una la fel ca ea.

M-am luat cu vorba, iar din titlu am anunțat că azi vorbim despre rucsacurile de damă. Scuzele mele, dar capitolul genți e unu sensibil pentru mine.

Prin liceu am renunțat să mai port tot timpul ghiozdan, alegeam o geantă încăpătoare, care se putea pune pe o parte. Eh, așa era moda atunci! Acum lucrurile s-au schimbat, cum văd un rucsac care îmi place, abia mă abțin să nu mi-l cumpăr. Și încă în lucru: rucsacurile au revenit! Gențile rucsac sunt în tendințe de câteva sezoane, dar acum mai mult ca niciodată.

Uneori aleg să nu îmi iau geantă după mine,chiar dacă mă strigă din dulap, mă fac că nu le văd. Se întâmplă să plec dimineața de acasă cu un portofelul și telefonul în geantă și pe timpul zilei să car o umplu până la refuz. Iar aici alegerea unei rucsac damă e alegerea perfectă, îl pun în spate și nu îmi mai rup mâinile.

În alt aspect pentru care aleg gențile rucsac este că sunt practice și am mâinile libere, mai ales atunci când merg la cumpărături sau în diverse plimbări. În ceea privește stilul, poți îmbina destul de ușor și ingenios diverse outfit-uri cu un rucsac de damă. Este accesoriul  perfect pentru atunci când dorești un look casual sau ușor sport, dar chic.

La fel ca și gențile, rucsacurile trebuie să fie comode, în vogă, ușor de accesorizat și mai ales încăpătoare. Așa că m-am gândit să vă arăt 5 modele super faine:


rucsac_tara_roz_1_1

Acest rucsac dama casual este unul dintre preferate mele, pe lângă faptul că iubesc rozul pudrat, îmi place și forma lui. Este potrivit atât pentru călătorii, cât și pentru ieșiri în oraș pe timpul zilei.rucsac_dama_maro_imani_2__1


rucsac_evelyn_negru_2

Cele 3 modele de  rucsac  damă piele ecologică, sunt printre preferatele mele. Puncte în plus pentru calitatea materialului- foarte rezistent, dar și pentru că sunt încăpătoare. Totodată pot fi mixate cu diferite outfit-uri.

Le poți asocia cu rochii lungi tricotate, veșnicii jeansi boyfriend sau fuste, la care adaugi pulovere oversized. Eu fac destul de multe mixuri cu aceste tipuri de rucsac, acum dacă-s corecte sau nu, nu știu, dar încerc! Unele nu sunt de revistă, dar sunt combinații în care mă simt bine.

rucsac_dama_molly_albastru_2_ rucsac_dama_nina_verde_1_1rucsac_simone_bleu_2

Aceste 3 rucsacuri damă sunt îndrăznețe prin culorile lor. Uneori îmi e destul de greu să le adaug în outfit-uri, dar cu puțin curaj cred că reușesc să fac un mix bun. Le asociez cumva ideei de *school time*, dar așa bine se potrivesc cu o ținută de zi, lejeră, într-o zi în care ai ieșit să bei un ceai și să mergi la un muzeu și să intri în câteva librări. Din nou apreciez calitatea materialelor din care sunt confecționate, un aspect la care mă uit atunci când aleg să îmi cumpăr astfel de accesorii.

În următorul articol vorbim despre un rucsac care pe mine m-a cucerit! Ce și cum, povestim data viitoare! Stați cu un like pe pagina de facebook pentru a fi la curent cu ce mai postez. Toate bune!

 

 

Related Post

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish