#IubescBio Un șampon din plante ayurvedice (P)

De curând am început o colaborare cu echipa eubio– un magazin online cu produse naturale și certificate bio pentru uz personal și uz casnic. Eubio promovează lucrurile bune, alternativele sănătoase, stilul de viață cât mai curat și benefic pentru sănătate. Ideea a pornit de la proaspătă mamică, pentru care unicul ei scop sănătate și binele puiului ei.

Eu am descoperit Eubio prin blog-ul acestora, moment în care citeam diferite informații despre produsele naturale.

Primul produs pe care îl folosesc de la ei este Șamponul Reparator cu trandafir de Damas, Khadi. Înainte să încep să povestesc despre el, trebuie să menționez că e un produs pe care o să vreau să îl mai folosesc! Am încredere în el și îl pun în topul celor mai bune șampoane certificate bio pe care l-am folosit până acum.

 

 

12660292_986513194739797_1477644531_n

 

 

Șamponul este pe bază de plante ayurvedice și indicat pentru părul degradat- acesta a fost motivul pentru care l-am ales. ( Plantele medicinale ayurvedice sunt folosite pentru crearea unor remedii pentru diferite boli și afecțiuni.) 

Despre problemele părului meu am mai scris, chiar l-am tuns acum câteva zile, pentru a putea să se regenereze frumos. Probabil o să mai fac o vizită la salon zilele acestea pentru că nu îmi place forma actuală.

 

 

AYURVEDA

 

 

Șamponul rehidratează și întărește firul de păr și îi conferă strălucire. Pe lângă aceste aspecte mie mi-a oferit și volum părului meu ondulat.

Care sunt beneficiile:

  • aduce părul la viață, regenerează: atunci când ai un păr pe care aproape în fiecare zi îl aranjezi cu placa, el are nevoie de mult mai multă îngrijire, altfel ajunge un păr cu un aspect degradat, chiar urât și în cel mai rău caz să renunți la o parte din el. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă ai un fir de păr subțire și complicat. Proteinele din grâu, ceramidele și migdalele sunt ingredientele care oferă acest beneficiu.
  • rehidrateză și întărește firul de păr
  • îmbunătățește textura
  • curăță foarte bine părul și îndepărtează
  • oferă strălucire părului
  • regleză și controlează excesul de sebum
  • previne infecțiile scalpului

Aș vrea să mai adaug câteva calități:

  • nu mi se încurcă părul
  • miroase genial
  • părul este mătăsos

Cum miroase: La fiecare spălare mă gândeam ce o să scriu la secțiunea aceasta, pentru că mirosul este absolut fenomenal și diferit de toate șampoanele pe care eu le-am folosit vreodată. Este un miros înțepător, cu nuanțe dulci, puternic, intens, care îți dă o stare plăcută de relaxare.  Uleiul esențial de neroli (flori de portocale) este vinovat pentru acest parfum.

 

12714287_986513081406475_54741980_n

Culoare și textură: maroniu-roșiatic, cu o textură ușor gelatinoasă.

Ce conține: trandafir chinezesc, trandafir de damas, vetiver, amla, shikakai, reetha, proteine din grâu, proteine din migdale, ulei de orez, ceramide, neem, squalan, jamun, lodhra. Am scăpat de parabeni, coloranți, alcool, silicon sau alți aditivi!

Ce nu îmi place: conținutul e destul de mic, 210 ml și se consumă destul de repede.

Amla= Coacăz indian

ayurvedic_benefits_of_the_amazing_amla

Jamun

descărcare

Shikakai și Reetha

Herbal-Shampoo

Trandafir de Damasc

652x450_069262-trandafirul-de-damasc

Trandafir Chinezesc

Yellow Hibiscus --- Image by © Image Plan/Corbis

Surse foto: Pinterest

 

Acest produs îl găsiți chiar aici.

 

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish