Set aniversare 1 an

Set aniversare 1 an personalizat Njoy Store

Vin cu o idee minunată pe blog dacă sunteți în căutare de un set aniversare 1 an, articole și decorațiuni personalizate pentru petrecerea copilașului vostru. Idee care se potrivește și dacă doriți un cadou personalizat și vă doriți ceva cu totul și cu totul special, lucrat manual, cu finețe și bun gust. O poveste frumoasă puteți lega alături de atelierul Njoy Store. O poveste pe care o împărtășesc și eu de când Frida a împlinit un an și am ales de la Njoy Store un set aniversare personalizat.

De un an urmăresc cu drag contul de instagram Njoy Store și admir cât de frumoase sunt lucrurile realizate de acest atelier. Dincolo de aceste produse personalizate pentru ocazii speciale, Njoy Store oferă emoție și amintiri. Toate comenzile sunt pregătite cu mult drag pentru petreceri de neuitat. Găsiți la ei acele obiecte parcă însuflețite și pe care le vei păstra ca o adevărată comoară. Atunci când personalizezi astfel de produse, iar pe ele apare numele copilului, gândurile și urările tale, acestea devin parte a unui moment unic. Memorii păstrate cu drag și încărcate de emoție.

Njoy Store reprezintă un atelier și magazin online unde puteți găsi o varietate de produse personalizate realizate la comandă pentru ocazii speciale. De la diferite variante de set aniversare 1 an și accesorii, rame și fotografii personalizate și articole pentru petrecerea de botez. Altfel zis, tot ce este nevoie pentru a urma tradiții și obiceiuri cunoscute în România, realizate așa cum doriți. Pe lângă aceste seturi aniversare 1 an, Njoy Store oferă și produse personalizate ce pot fi folosite și la alte ocazii și sărbători precum nuntă sau botez.

Toate produsele atelierului Njoy Store sunt din lemn și vopsite cu vopsea pe bază de apă. Totodată, designul este transferat pe lemn cu ajutorul tehnicii tranferului de imagine, motiv pentru care vă veți bucura de aceste produse calitative ani și ani de zile. Povestea lor va fi spusă și strănepoților, pentru că nu este doar o hârtie lipită, care în timp se decolorează și se degradează. O să puteți păstra orice set aniversare 1 an și o să arate ca atunci când l-ați primit.

Amintiri și alegerea unui set aniversare 1 an

Mă bucur că pot rememorez cu ocazia acestui articol momentul când fetița mea, Frida Harriet, a împlinit un an.

Pentru a marca acest moment special, am ales un set complet aniversare personalizat. Chiar dacă petrecerea de 1 an a fost una restrânsă, fără tradiții și obiceiuri, mi-am dorit să păstrez câteva amintiri prin aceste obiecte personalizate. Obiecte pe care le-am păstrat, o parte din ele le-am adus în Islanda și ne sunt foarte dragi. Chiar dacă noi nu am ținut tradițiile din cadrul petrecerii de 1 an, i-am ales Fridei un set aniversare personalizat format dintr-o tavă și o cutie pentru mot, perie și oglindă. Iar pentru pentru invitați și fotografiile cu Frida la 1 an, am adăugat și un guestbook, tablou poster cu primul an, cub lemn cu litere decorative și umerașe, toate personalizate în tematica aleasă și numele ei.

Tematica în jurul căruia am conturat aniversarea de 1 an a fost Astronaut Fericit. Motiv pentru care, colecţia pe care am ales-o de pe Njoy Store este Luna. Toate colecțiile le puteți vedea pe site-ul Njoy Store și se pot comanda personalizate așa cum doriți.

Din primul moment în care am deschis pachetul cu acest set aniversare 1 an am admirat grafica și ilustrația, exact așa cum mi-am dorit și cum am discutat cu atelierul. Însă, un alt aspect m-a încântat foarte tare, fiind și motivul pentru care recomand părinților acest magazin: totul împachetat și pregătit cu foarte mare atenție. Astfel că, după un an de zile emoția pe care mi-a oferit-o Njoy Store, prin descoperirea acelor obiecte, încă mi-a rămas întipărită în minte și în suflet. Aniversarea Fridei de un an a fost un moment special pentru noi, așa cum este pentru fiecare părinte, iar Njoy Store a completat povestea noastră cu elementele specifice.

Cum am sărbătorit prima aniversare a Fridei?

Încep prin a spune că îmi amintesc presiunea pe care o simțeam înainte ca Frida să împlinească 1 an. Vedeam exemplul petrecerilor mari de pe Instagram, cu dans, agitație, tot felul de animatori, grădini sau săli și arcade mari de baloane decorative. Altfel zis, petreceri de 1 an care aratău ca o petrecere de botez sau nuntă. Și simțeam presiunea de a face și noi la fel, că “așa se poartă”. Până în momentul în care am realizat că noi nu ne dorim asta. Știu, pentru fiecare părinte este o bucurie să își aniverseze copilul, iar fiecare face cum simte. Cum de altfel, nu ne-am dorit nici alte astfel de petreceri pentru că nu e stilul nostru. Totodată, mă gândeam doar că tot acest context devenea o suprastimulare pentru noi și mai ales pentru un copil de un 1 an. În alte cuvinte, un stres pe care nu îl doream. Ceea ce ne doream însă era ceva relaxant, plăcut nouă și liniștit pentru Frida.

Așa că am ales să mergem cu câteva persoane apropiate la un restaurant. Să nu fie suprastimulată dintr-o dată cu tot felul de lucruri noi și obositoare pentru ea. Pe lângă după-amiaza petrecută la restaurant, a doua zi i-am făcut câteva fotografii pe care să le păstrăm ca amintire. Iar de această dată m-am folosit de setul aniversar de 1 an Njoystore cu tava mot, cutie, perie și oglindă. Pe Instagram am postat atunci acest reel în care puteți vedea cum am amenajat decorul.

La aniversările de un an, există un obicei cunoscut în care copilul alege de pe o tava de mot diferite obiecte care, conform tradiției românești, dictează viitorul. Recunosc, mi-a plăcut ideea aceasta, dar am schimbat-o puțin. Astfel că, am scris pe câteva cartonașe diferite meserii pe care le-am pus în Guestbook, iar la restaurant Frida a ales trei. Tot în Guestbook, am pus câteva foi și am rugat invitații să îi scrie Fridei câteva gânduri.

Guestbook sau Cartea gandurilor bune Njoy Store se poate folosi în diferite ocazii: aniversări sau tăierea moțului. În ea o să găsiți pregătite 20 de cartonașe, pe care invitații pot să scrie urări sărbătoritului. Ca toate produsele de pe Njoy Store, cutia este lucrată manual prin tehnica transferului de imagine și personalizată așa cum vă doriți.

Decorațiuni și cadouri speciale Njoy Store

Am rămas impresionată când am desfăcut coletul cu produsele de pe Njoy Store și m-am uitat minute întregi cu drag la ele. Admiram cât de frumos și bine erau împachetate și frumusețea fiecărui obiect. Pe lângă setul aniversar, am mai avut câteva obiecte și decorațiuni personalizate în aceiași tematică: Luna.

Unul dintre obiectele preferate de la Njoy Store este un tablou poster prima mea aniversare. Am scris în el câteva lucruri din primul an al Fridei precum mâncarea preferată, ce știe să facă și câți dințișori are. Ne-a plăcut mult ideea cu tabloul, mai ales că în primul an am avut un album dedicat ei. Mi se pare foarte frumos de păstrat în camera copilului sau chiar în cea a părinților.

Am ales și un cub din lemn personalizat cu nume, o idee de cadou de care copilul se poate bucura și poate fi păstrat și ca o decorațiune. Dacă vă uitați pe site-ul celor de la Njoy Store găsiți diferite variante de cuburi foarte frumos lucrate. Iar la toate acestea, am adăugat și un set umerase personalizate cu numele Fridei. Si acestea pot fi o idee foarte simpatică de cadou. Și așa cum vedeți în fotografie, toate aceste obiecte poartă tematica aleasă de noi și numele Fridei.

Dragi părinți, vă doresc multe amintiri minunate alături de copiii voștri!

*Articol susținut de Njoy Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish