tablouri

Tablouri în stil scandinav

Încă puțin și colțul de joacă al Fridei prinde contur în #casahygge. Printre cărți și jucării, și-au găsit locul câteva tablouri cu ilustrații simpatice, numai bune de creat povești în jurul lor. Drept să spun, se potrivesc pe orice perete sau colț în casă. Nu au nevoie de un decor special dedicat Fridei. Însă, aleg să le ofer pentru moment loc în cadrul acestui dulap cu rafturi, asta până locul de joacă va avea o forma finală. Chiar mă gândeam că dacă aflam de sarcină înainte de renovarea apartamentului și de a cumpară mobilierul, probabil #casahygge arăta puțin mai diferit. Cel mai probabil, luam în considerare o cameră special gândită pentru Frida, dar, îmi place mult și rezultatul pe care îl avem acum. Oricum, în câteva luni casa toată va arăta ca și cum a fost pregătită doar pentru venirea unui copil în viața noastră.

Îmi place mult ideea de tablouri și cred că se încadrează în orice locuință, dar contează foarte mult ilustrațiile. În spațiul nostru, pentru a creea un echilibru, e nevoie de ilustrații cât mai minimaliste. Mai avem doi pereți în casă care au nevoie de un strop de forme și culori, dar încă nu m-am decis de ce au nevoie: tablouri, rafturi sau alte decorațiuni. Pentru acestea am ales o ramă din lemn maro, ceva nou pentru decorațiunile alese în apartament. Până acum am ales să merg în mare parte doar pe lemn vopsit în alb. Și am făcut o alegere foarte bună! Lemnul în nuanța lui naturală oferă un aer cald cu acele ilustrații vesele, dar și locului unde sunt puse.

Am ales ilustrații din aceeași tematică pentru a le pune ulterior în același decor. Și cum în ultimul timp mă preocupă foarte mult detaliile privind amenajarea unui spațiu dedicat jocului, tablourile cu ilustrațiile alese le-am considerat din același peisaj. De altfel, mi-am dorit mult să putem lega în jurul lor cât mai multe povești. Iar mai târziu, să fie chiar și o sursă de inspirație pentru ea.

Cum alegem cele mai bune tablouri decorative?

Tablourile au rolul de a înfrumuseța pereții și casa, de a crea o legătură între piesele de mobilier și de a da un plus de personalitate încăperii. Cauta tablouri care se încadrează cu decorul casei tale, astfel încât să creezi un echilibru și o aromonie. De asemenea, ia în calcul și dimenisiunea peretelui pe care așezi unul sau mai multe tablouri. Avantajul unor astfel de rame cu postere este că atunci când dorești să faci o schimbare, le poți înlocui. Atunci când alegi tablourile pentru casa ta, trebuie să iei în calcul câteva aspecte pentru spațiul să arate cât mai bine, să se încadreze armonios și pentru a obține efectul dorit.

Sfaturi și recomandări privind alegerea tablourilor:

  • nu pune un tablou cu diminensiuni mici pe un perete mare și gol.
  • tablourile verticale arată bine pe un perete îngust și înalt.
  • tablourile orizontale se potrivesc cel mai bine pe un perete în formă dreptunghiulară.
  • obține un aspect echilibrat și armonios prin alegerea unui grup de tablouri cu aceeași dimensiune sau același tip de ramă
  • alegeți același tip și model de ramă
  • dacă ai mai multe tablouri mici, aranjează-le în formă pătrată sau dreptunghiulară
  • pe același perete, încearcă să adaugi tablouri din aceeași tematică (peisaje, abstract, flori, portrete etc.)
  • alege culori care se potrivesc cu restul casei din punct de vedere cromatic sau culori complementare.
  • înălțimea la care poziționezi tablourile e recomandat să fie la nivelul ochilor
  • alege cu grijă tema tabloului astfel încât să completeze încăperea
Poster Store – ideal pentru alegerea tablourilor

La Poster Store găsiți postere și rame elegante, la prețuri accesibile, cu design scandinav. Oferă o selecție largă de postere cu diferite teme și categorii pentru fiecare gust și câte o colecție nouă în fiecare zi de marți. De altfel, poți găsi inspirație pentru a putea să îți decorezi casa în stil propriu. Toate posterele sunt tipărite pe o hârtie ecologică și de înaltă calitate produsă în Stockholm. Au gamă foarte largă de postere și sigur pot să satisfacă gusturile oricărei persoane. Iar dacă te gândești să faci cadou un tablou, sunt sigură că puteți să găsiți un model care să suprindă plăcut pe oricine.

COD REDUCERE 50diana: 50% reducere la toate posterele (cu excepția posterelor din categoria Selection). Nu este valabil pentru rame și nu se poate combina cu alte reduceri. Codul este valabil în perioada 23 august și 27 august.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish