Am aflat secretelul actriței Audrey Hepburn- extensii de gene fir cu fir (P)

logo

Cum am ajuns la The Lash Room?

Folosesc gene false de vreo doi ani de zile- de tip bandă, cu care mă chinui de fiecare dată când le aplic. Îmi place atunci când îmi dau cu rimel să îmi fac gene lungi și pline de volum. În ultima nu știu dacă era problema rimelului sau a genelor mele, dar nu mai reușeam să le fac așa cum îmi doresc.Așa că acum câteva zile mi s-a pus pata și am zis *vreau gene mai lungi!*. Povestind cu prietenele mele la o cafea am aflat de salonul The Lash Room, unde fac micropigmentare la sprâncene și pun gene fir cu fir. Dau o căutare pe Google și observ că au un site foarte drăguț.

Uite așa ieri (luni) am ajuns la Cristina și mi-a pus niște gene de toată frumusețea. Un pic neosbișnuit faptul că eu scriu acum un articol despre beauty, dar nu mă lasă inima să vă povestesc.

Cred că am avut un pic de noroc să o întâlnesc pe Cristina la salon, cea mai migăloasă și atentă fată de pe planetă. Măi, are fata asta o mână și o răbdare de nu-ți vine a crede. Ea mi-a pus genele false și mi-a explicat pe îndelete tot ce trebuie să fac.

bbbb

 

Cum se aplică extensiile fir cu fir?

Imediat cu am ieșit din salon am sunat-o pe mama să-i povestesc ce gene de Hollywood am eu, iar următoarele întrebări au fost:

*Dar cum ți le-a pus?*

*Rămâi fără genele tale?*

*Te-a durut?*

Primul și primul lucru când faci o astfel de procedură este: diagnosticul. Tehnicianul consultă genele dumneavoastră și alege care este setul de gene pe care o să îl monteze. Diagnosticul este foarte important! Dacă nu este făcut corect, există riscul să rămâneți fără genele actual și nimeni nu vrea asta. Stylistul o să vă sfătuiască în privința lungimii, grosimii și a curburii care vi se potriveste. Multe dintre noi ne ducem cu gândul că vrem gene foarte lungi, dar nu toate le putem avea, deoarece genele noastre naturale nu o să le poată susține pe cele false. Totodată tehnicianul alege și în funcție de fizionomia feței tale modelul de gene. pentru a vă pune în evidență frumusețea.

Urmează curățarea profundă a zonei ochilor și implicit a genelor. Dacă acestei proceduri nu i se acordă foarte multă atenție, extensiile fir cu fir nu se vor lipi așa cum trebuie de cele naturale.

Cum se lipesc extensiile de gene? Simplu ! Cu un adeziv special conceput. Extensiile sunt lipite la 1 mm de pleoapă. Dacă sunt lipite de pleoapă există un risc foarte mare de iritație sau o reacția alergică.  Am aflat că genele noastre sunt de mai multe feluri: pui și mature. Extensiile se aplică doar pe genele mature, cele pui fiind ocolite pentru a nu le împiedica creşterea.

Toată procedura NU DOARE absolut deloc și nici nu ustură! E chiar foarte relaxant!

 

Îmi plac foarte mult pentru că au un aspect 100% natural și rezistă chiar și timp de o lună de zile dacă am grijă de ele. Plus nu trebuie să aplic rimel.

  • Cum se întrețin extensiile fir cu fir?
  • Adezivul are nevoie de 48 de ore pentru întărire, astfel încât trebuie evitat contactul cu aburii sau apa. 
  • Nu se aplică cremă, pentru că adezivul nu e compatibil cu produsele grase și există riscul dezlipirii.
  • Nu trebuie machiaţi ochii.
  • Nu se aplică mascara. Nu se merge la saună.Se evită frecarea ochilor sau frecarea genelor! 

 

    • Și hai să facem și o mică rubrică de *Asa Nu*:

12243800_10205299153815271_667966207_n

 

Asta se întâmplă atunci când tehnicianul nu acordă foarte multă atenție aplicării sau când nu prea cunoaște ceea ce face. Și sper că nu sunt prea mulți de genul acesta!

V-am zis mai sus că salonul este minunat. Nu m-am putut abține să nu plec fără să fac câteva poze:

aaaaaa

  • aaa

Pe Cristina o găsiți aici. Și pentru că îmi place foarte mult cum lucrează, am ales să îmi refac și sprâncele cu ajutorul micropigmentării tot la el. După cum vedeți în poza de mai sus sunt foarte nearanjate.

Eu sper că m-am făcut înțeleasă pe aici și v-a plăcut ce ați aflat de la mine. 😀

Dacă v-am făcut curioase vă spun și cum găsiți salonul- nu ca mine. Degeaba am instalată aplicația  Google Maps, probabil trebuia să fac o disciplină specială în școală pentru a-l putea descifra. M-am învârtit minute bune pe la Vitan, până să îmi dau seama că e exact clădirea pe lângă care trecusem de câteva ori.

Pe Calea Vitan, numărul 58, etaj 10, apartament 85, interior 85, vis-a vis de Mall Vitan.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish