Water wipes

Servetele Water Wipes – potrivite pentru bebelusi?

Când ai un bebeluș pe lângă scutece, șervețelele umede sunt întotdeauna pe lista de cumpărături. Se consumă într-un timp foarte scurt. Cred că folosesc un pachet la trei zile,, chiar dacă am și pad-uri de unică folosință sau prosopele bambus. Și nu le folosesc doar pentru momentul când o schimb, de fapt atunci încerc să le evit cât mai mult și să le iau doar când am mare nevoie de ele. Dar se pare că sunt atât de indispensabile și aproape am nevoie în permanență de ele. A vomitat pe mine? Iau repede un șervețel umed și mă șterg dacă nu mă pot schimba. Iar asta este una din cele multe situații pentru care ajung să am nevoie de șervețele umede și să consum destul de multe pachete lunar. Iar unul dintre cele mai importante criterii privind alegerea șervețelelor umede este ca acestea să fie de calitate. Motivul fiind că acestea vrem, nu vrem, iau contact direct cu pielea bebelușului meu.

Sunt mai multe tipuri de șervețele umede pe care le-am folosit de când s-a născut Frida, de la diferite branduri de care sunt mulțumită, dar astăzi mi-am îndreptat atenția pentru acest articol către cele de la Water Wipes. Pe magazinul online miababy, am găsit mai multe tipuri de servetele umede pentru bebelusi Water Wipes precum variantele: standard, biodegradabile și soapberry. Pentru Frida am folosit varianta standard la început, iar acum le-am adăugat și pe cele biodegradabile. Pe care de altfel, le-am primit și către testare.

În primul rând, atunci când aleg șervețele umede, mă uit și pe lista ingrediente, iar unul dintre cele mai importante criterii este să nu aibă alcool. Alte ingrediente nocive le descopăr prin intermediul aplicaților în care le verific. Cu cât mai puține ingrediente, cu atât mai bine. Șervețele umede pentru bebeluși, Water Wipes, conțin doar două ingrediente, iar acest lucru m-a convins. Eram însărcinată când am citit faptul că aceste șervețele au doar două ingrediente și am decis atunci că dacă se comportă bine pe pielea Fridei, o să le folosesc. De altfel, din ce am mai citit, într-o cantitate din nou foarte mică de 0,02% mai conține un ingrediente de tip conservant, care poate să fie dăunător pentru un bebeluș cu pielea sensibilă. De asta este important să testezi înainte și să observi dacă apare vreo reacție. Șansa este destul de mică, însă e important să acordăm atenție oricărui detaliu atunci când vorbim de pielea bebelușilor noștri și să prevenim orice problemă care ar putea să apară.

Servetele water wipes

Înainte să le folosesc, am citit și părerea altor părinți despre aceste șervețele. Multe recenzii vin de la mame din străinătate, fiind fabricate în Irlanda. În ceea mai mare parte mamele recomandă aceste șervețele și calitatea lor. Am citit și experiențe privind folosirea acestora pe pielea bebelușilor aflată sub tratament, fiind cu iritații sau dermatită atopică.

Foarte puține sunt părerile pentru care șervețele Water Wipes nu sunt cea mai bună alegere, acest aspect vizează doar ingredientul despre care vă spuneam mai sus. În ceea ce privește aceste șervețele, am ales să le ofer o șansă și din curiozitate pentru că de foarte multe ori când eram gravidă le vedeam la mamele din alte țări. Pe lângă curiozitate, a fost și un gram de încredere pe care le-am acordat-o. Motivul fiind pentru că știu lista de ingrediente a altor tipuri de șervețele, considerate în regulă pentru pielea bebelușilor încă din primele zile de viață. Și acolo se regăsesc îngrediente cu un anumit rol, dar care pot să creeze iritații. Sunt atât de multe mame care se confruntă cu iritații în zona scutecului și de multe ori folosirea în exces a șervețelelor umede poate fi o cauză. Revin asupra discuției legate de prezența acelui ingredient: cantitatea lui consider că este extrem de mică ca să existe cazuri de efecte adverse. Dar ca și în cazul altor produse de îngrijire dacă observăm orice ar fi fost în neregulă privind utilizarea acestor șervețele, oprim de la primul semn folosirea lor și consultăm medicul pediatru.

Chiar dacă nu toți bebelușii au pielea sensibilă, recomandarea este ca mamele să îngrijească cu mare atenție pielea lor, cu produse de calitate. Să folosească produse special conceput pentru cei mici și să prevină problemele care pot să apară. Orice întrebare aveți, cereți o părere avizată, chiar și la farmacie puteți pune întrebări și sunt sigură că vi se vor recomandă produse potrivite.

Water wipes parere
Water Wipes – The World’s purest baby wipes

Șervețelele umede Water Wipes pentru bebeluși sunt pe bază de 99,9 % apă și 0,1% extract de fructe și 0% parfum artificial și culori. Beneficiile acestor șervețele umede este că sunt blânde chiar și cu pielea sensibilă, iar varianta biodegradabilă este blândă chiar și cu planeta.

Părerea mea despre aceste șervețele este că sunt de luat în seamă de mame, fiind produse atât de calitate, cât și potrivite pentru curățarea pielii delicate a bebelușilor noștri. Mirosul lor este un foarte subtil, iar textura este una deosebită și plăcută la atingere. Un alt beneficiu este că nu lasă deloc pielea lipicioasă. Nu doar pentru bebeluși sunt potrivite, pot fi folosite cu succes la nevoie și pentru îndepărtarea machiajului. Mai multe detalii și informații despre șervețele pentru bebeluși, Water Wipes, găsiți pe magazinul onlin dedicat părinților miababy.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish