Experiența mea cu WOW Tea

Hai, salut!

“Biblia” unui blogger: să își creeze comunitate, să posteze regulat, să facă giveaway-uri, să scrie lucruri interesante, să nu fie hater, să aibă un blog nișat etc. Eu nu respect niciuna din regulile ăstea, îmi place să scriu, îmi place să știu că sunt oameni care îmi citesc articolele, dar încă nu mi-am câștigat statutul de blogger pe bune. Mereu zic că o să scriu mai mult aici, dar niciodată nu îmi iese. Încă o regulă: într-un articol să nu se bată câmpii cu lucruri ce nu țin de subiect.

Așa cum v-ați dat seama din titlu astăzi scriu despre WOW Tea. Am postat pe Instagram diverse poze în care am anunțat că încep să consum acest ceai. Da, știu că a trecut ceva timp de la prima poză, dar doar ce am terminat ieri ceaiul.

Cea mai faină parte din experiența aceasta este sticla Fitness Detox. Are storcător încorporat și un design tare drăguț. Mie îmi plac lucrurile care arată bine, iar sticla de la Wow Tea m-a cucerit.

https://www.instagram.com/p/BEtJE0SquyN/?taken-by=dianamatusacom

De la bun început spun că eu urăsc ceaiul verde. Nu îmi place de nicio culoare. Înainte să încep să consum acest ceai, mă gândeam că nu o să îmi placă gustul și o să strâmb din nas la orice înghițitură. Mi-a plăcut.

E adevărat că după ce am băut o perioadă acest ceai, am cam încercat să îl ocolesc câteva zile pentru că mă cam plictisisem de gust. Am tot revenit la el și în ultimele zile chiar îmi părea rău că e pe terminate.

https://www.instagram.com/p/BEvcnCoqu2P/?taken-by=dianamatusacom

M-a ajutat ceaiul să…?

Să slăbesc nu, dacă la asta v-ați așteptat. În această perioadă nu am schimbat nimic din punct de vedere alimentar, iar sport Doamne Ferește! Adevărul este că în perioada ce urmează o să învăț cum să fac greșelile alimentare pe care le fac. Recunosc că alimentația și sportul mi-au scăpat total de sub control în ultimele luni.

Niciun ceai și nicio pastilă de slăbit nu te vor scăpa de kilogramele în plus dacă tu nu îți miști fundul și nu ai o alimentație corespunzătoare. Acest ceai nu e făcut doar ca să îl bei azi și mâine să ai 2 kilograme în minus. La fel cum știrile că x vedetă a slăbit cu y pastile sunt minciuni. Dar sunt sigură că ești conștientă de acest lucru.

În ultima săptămână am renunțat la zahăr. Pe lângă ce povestesc eu pe aici, de când am renunțat la zahăr mie îmi e frig. Afară e o căldură infernală, dar eu am o senzație de răcoare, iar la birou unde AC-ul e pornit non-stop, eu simt nevoie să pun o haină pe mine. Nu sunt doctor și nu știu dacă cele două au legătură.

Problema cu dulcele nu era de forma că aș fi mâncat ciocolată în prostie, ci simțeam pofta în anumite momente. Corpul îmi cerea dulce, da, dependență. Cunosc faptul că pofta e naturală, dar după fiecare masă, simțeam nevoie de ceva dulce. Chiar seara îmi doream să mănânc ceva cu zahăr. Da, nu vă imaginați că umblam cu ciocolata după mine prin geantă sau că mâncam pe ascuns o tabletă întreagă. Acum îmi doresc să îl exclud din alimentație cât se poate de mult și să am parte de zahăr doar o dată pe săptămână.

Să revenim la ceai! 

Ceaiul și a făcut rolul, eu m-am simțit bine în ziua în care îl consumam și asta e cel mai important. Așa cum îi spune și denumirea, ceaiul taie pofta de mâncare și acest aspect pot să îl bifez. Îmi place să beau ceaiul îndulcit, dar am preferat să nu adaug miere la acesta. Este perfect de consumat ca Ice Tea.

WOW TEA este un ceai de calitate și conține următoarele ingrediente:

 • ceai brazilian
 • ceai verde
 • mazăre
 • fenicul
 • apărătoare
 • coji de portocale

13530678_1066911750046141_331176223_n

5 motive pentru care l-aș consuma din nou:

 • calitatea ceaiului- știu ce beau
 • reduce pofta de mâncare
 • gustul bun
 • nu se consumă repede- ai nevoie de o linguriță mică de ceai pentru 500-600 ml
 • stare de bine

Fetele, voi ați încercat WOW Tea?

Până data viitoare să aveți grijă de mintea și corpul vostru!

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish